07-25-2016, 02:02 PM
آیا بخش داستانی Battlefield 1 میتواند کیفیت خوبی داشته باشد؟ سازندگان توضیح میدهند
سعید شیخیپور ۴ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۲:۰۷
![[تصویر: battlefield-1-concept-art-2-250x130.jpg]](https://gamefa.com/wp-content/uploads/2016/06/battlefield-1-concept-art-2-250x130.jpg)
سری Battlefield برای خود به لطف بخش چندنفره عالیاش در ذهن بازیبازان محبوب است که دلایل محبوبیت آن میتواند تعداد گسترده بازیبازان، اهداف چندگانه و در حال حرکت، مبارزه از طریق وسایل نقلیه، تخریبپذیری محیط و تعداد زیاد دیگری باشد اما هر آنقدر که بخش چندنفره بازی خوب ظاهر شده، بخش داستانی آن همیشه (به غیر از سری Bad Company) چندان موفق نبودهاند.
این چیزی است که بسیاری از مردم امیدوار هستند با عرضه Battlefield 1 تغییر میکند البته چنین خواستهای عاقلانه بهنظر میرسد چراکه این بازی در دوران جنگ جهانی اول جریان دارد و این موضوع برای برخی از طرفداران میتواند شرمآور باشد که یک بازی با بهرهگیری از یک دوران بسیار عالی برای توسعه و وعدههای بسیار زیاد، بهدرستی به آن عمل نکنند. پاتریک باک، در مصاحبه خود با Metro UK، تاکید کرد که استودیو در گذشته مشکلی داشت که دقیقا نمیدانستند بخش داستانی Battlefield باید چگونه باشد.
او در صحبتهای خود گفت:
نقلقول:باک در ادامه صحبتهای خود افزود:به من اعتماد کنید. ما نه تنها به این فکر کردیم که چگونه میتوانیم آن را خوب بسازیم، بلکه به فکر این هم بودیم که نحوه ساخت بخش تکنفره در بتلفیلد چیست؟
نقلقول:دانستن مشکل موجود تا به حال میتواند نیمی از راه حل باشد و بیشتر طرفداران امیدوار هستند حال که دایس متوجه شده مشکل آنها در ساخت بخش تکنفره چیست، میتوانند در Battlefield 1 آن را بهطور مناسبی از بین ببرند.چراکه ما چیزهای مختلفی را امتحان کردیم تا بفهمیم نقطه شیرین و سختی کار آن کجاست. از یک طرف قصد دارید بخش متفاوتی از مخاطبان را با بخش تکنفره سرگرم کنید و نمیخواهید بازی فقط بخش چندنفره باشد؛ بلکه میخواهید متفاوت باشد.اما شما همچنین نمیخواهید مانند بازی دیگری باشید؛ جایی که مردم میگویند “این عنوان شبیه آن بازی است”. شما نیاز دارید تا هویت اصلی خود را پیدا کنید و من فکر میکنم این کار را با بخش چندنفره انجام دادیم و طی این سالها آن را یکپارچه ساختهایم اما من فکر نمیکنم به چنین چیزی در بخش تکنفره رسیده باشیم.
بازی Battlefield 1 در ۲۱ اکتبر (جمعه ۳۰ مهر) برروی پلتفرمهای ایکسباکس وان، پلیاستیشن ۴ و رایانههای شخصی منتشر میشود. همچنین یک نسخه بتا برای بازی عرضه میشود اما تاریخ دقیقی برای انتشار آن وجود ندارد. مشترکین EA Access یا Origin Access هم میتوانند نسخه اصلی را در ۱۸ اکتبر (سهشنبه ۲۷ مهر) تجربه کنند البته در E3 2016 اعلام شد دارندگان کنسول ایکسباکس وان حتی زودتر میتوانند به تجربه بازی بپردازند.
علاوه بر این، جزئیات مراحل بخش داستانی، سلاحها، نقشهها و حالتهای بخش چندنفره را میتوانید در این بخش مشاهده کنید. نسخه آلفای محدود بازی هم طی مدتی در دسترس قرار داشت و دیجیتال فاندری هم از این موقعیت استفاده کرد و ویدیوی مقایسهای از عملکرد آن برروی تمامی پلتفرمها را به اشتراک گذاشت.
![[تصویر: Wolves_ofThe_North.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8281927368/Wolves_ofThe_North.jpg)