08-07-2016, 08:41 PM
Ansatsu Kyoushitsu
کورو سنسی: از چیزی که داری تا میتونی استفاده کن.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کورو سنسی: گذشتهای که از دست دادی هیچ وقت بر نمیگرده. من خودم اشتباهات زیادی مرتکب شدم... اما میتونیم از گذشته درس بگیریم تا تکرارش نکنیم.
کورو سنسی: گذشتهای که از دست دادی هیچ وقت بر نمیگرده. من خودم اشتباهات زیادی مرتکب شدم... اما میتونیم از گذشته درس بگیریم تا تکرارش نکنیم.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کورو سنسی: تو شاید خیلی قوی شده باشی. قدرت به حدی کورت کرده که یادت رفته خودتو جای افراد ضعیفتر بزاری. در این صورت هیچ فرقی بین تو و دانش آموزای کلاس E-3 باقی نمیمونه.
کورو سنسی: فرق بین شاگرد و استاد اینه که استاد بیشتر از دفعاتی شاگرد سعیشو کرده، شکست خورده.
کورو سنسی: در واقع توی اسمایی که توسط خانوادهتون به شما داده شده شکوه خاصی نیست. چیزی که معنی و شکوه داره، کارایی که فرد پشت اسم در مدت زمان زندگیش انجام داده. اسم شخص رو نمیسازه. اسم فقط یه نوشتهست که در مسیری که اون شخص توش گام برداشته باقی میمونه.
![[تصویر: e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]](http://uupload.ir/files/e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png)