08-11-2016, 06:55 PM
(آخرین ویرایش: 08-11-2016, 06:56 PM، توسط Hidden Shadow.)
نام کاربری: حس خیلی بدی هستش. فقط کافیه چشماتو ببندی فکر کنی تنها باشی وسط یک جنگل تو یک کلبه و تاریک باشه و فقط خودت باشی و یک مرده(شاید هم زامبی. شاید هم یک جن خبیث) .gif)
آواتار: بازی ماورا: دو روح (Beyond:Two Souls) یکی از بهترین تجربههای من این اواخر بود و تو چارت رسمی بهترین بازیهای عمرم بعد از The Last OF US و The Walking Dead:S1(بدجوری بد دلم نشست. اما از فصل دومش زیاد خوشم نیومد و از اصول خودش کمی دور شده بود ولی بد هم نبود
خدا کنه فصل سومش خوب باشه) سومین بازی عمرم بود که تجربه کرده بودم .gif)
امضا: باز هم همون. شاهکار کیج جان. امیدوارم دوباره با Detroit:Become Human همه رو انگشت به دهن بزاره
.gif)
آواتار: بازی ماورا: دو روح (Beyond:Two Souls) یکی از بهترین تجربههای من این اواخر بود و تو چارت رسمی بهترین بازیهای عمرم بعد از The Last OF US و The Walking Dead:S1(بدجوری بد دلم نشست. اما از فصل دومش زیاد خوشم نیومد و از اصول خودش کمی دور شده بود ولی بد هم نبود
.gif)
.gif)
امضا: باز هم همون. شاهکار کیج جان. امیدوارم دوباره با Detroit:Become Human همه رو انگشت به دهن بزاره
.gif)
![[تصویر: The_Last_of_Us_Concept_Art_Crows_JS-01.jpg]](http://conceptartworld.com/wp-content/uploads/2013/06/The_Last_of_Us_Concept_Art_Crows_JS-01.jpg)
...Come Back To Your Destiny
...You're On The Right Patch Because You Are Special