(08-28-2016, 05:22 PM)Arash356 نوشته است: سلام گیمرا...
بنده بتمن رو هیچ کدوم رو بازی نکردم.
https://en.wikipedia.org/wiki/Batman:_Arkham_Knight یه گیم پلی دیدم مربوط به نسخه آخر یعنی
خیلی معرکه بود اول شخص هم که بود...و معلوم بود ک داستان فوقالعاده ای هم داشت....کات سین های حرفه ای و عالی درکل خیلی خوشم اومد..کنجکاو شدم تا یه نسخه خوبشو بازی کنم..
با این شرایط شما چی پیشناهد میکنین که مثل همین نسخه داستان عالی کات سین عالی و گرافیک مناسب و خوب و حجم کمی برای دانلود داشته باشه؟میخام حجم دانلودیش خیلی نباشه که بتونم دانلود کنم..اول شخصه یا سوم" ؟؟دوبعدی نباشه ..همین اول شخص باشه خیلی هم مسخره و قدیمی نباشه...
قربان شما مرسی
سلام
این نسخهای که شما میگین، آخرین نسخهی سهگانه Arkhamــه
اگه مثل همین میخواین، دو نسخهی قبلی همین سری با نامهای Arkham City و Arkham Asylum هستند که همهشون عالیان و حجم کمی دارن، همهشونم مثل آخرین نسخه، سومشخصن. حالا کمحجمترین نسخه، همون اولی یعنی Arkham Asylumــه، گرچه Arkham City هم حجم زیادی نداره و نسخهی بلکباکسش، حدود 8 گیگه ولی مشکل داره، اما نسخهی کاملش چیزی حدود 18 گیگ حجم داره اگه اشتباه نکنم. با این حال، نسخهی Arkham Asylum رو بگیرین بهتره، چون حجمش کمه و نسخهی کاملش، 7.5 گیگه ولی بهنظرم از همون اولین نسخهی سهگانه تجربه کنید، خیلی بهتره یعنی بهترتیب: Arkham Asylum، Arkham City، Arkham Knight، همهشونم شاهکارن و عالی. شرمنده در کل با این شرایط، Arkham Asylum بهترین گزینهتونه