10-24-2016, 07:38 PM
مایکل پچر باور دارد Red Dead Redemption 2 با تاخیر برای رایانههای شخصی عرضه میشود
Red Dead Redemption 2 در اوایل هفته جاری برای کنسولهای پلیاستیشن ۴ و ایکسباکس وان تایید شد و خبری از نسخه رایانههای شخصی و نینتندو سوئیچ نیست و در حالی که نبود نسخه نینتندو سوئیچ چیزی است که اکثر مردم انتظارش را داشتند، عدم تایید بازی برای رایانههای شخصی کمی تعجب بر انگیز است. با اینکه Red Dead Redemption هیچ وقت برای این پلتفرم انتشار نیافت، سایر عناوین راکستار مانند GTA V عرضه شدند و با توجه به موفقیتی که GTA: Online در رایانههای شخصی به دست آورد و تاکید سازندگان بر بخش آنلاین Red Dead Redemption 2، فکر کردن به عدم تایید نسخه رایانههای شخصی حتی گیج کنندهتر از قبل میشود.
این سوالی بود که سایت GamingBolt از یکی از مشهورترین تحلیلگران یعنی مایکل پچر در اوایل هفته جاری پرسید. با توجه به صحبتهای او، اگر فرض بر این باشد که نسخه رایانههای شخصی در دست ساخت است، طبق روش همیشگی راکستار با تاخیر عرضه خواهند شد:
نقلقول:من به یاد دارم اولین بار در نوامبر سال ۲۰۱۱، معرفی GTA V فقط برای ایکسباکس ۳۶۰ و پلیاستیشن ۳ صورت گرفت و سپس آنها تا ماه ژوئن ۲۰۱۴ صبر کردند؛ عینا دو و نیم سال پس از معرفی اولیه گذشته بود و آنها نسخه ایکسباکس وان و پلیاستیشن ۴ را هم تایید نمودند. درست نمیدانم چه ماهی اما فکر کنم چند ماه بعد هم نسخه رایانههای شخصی تایید یافت و در سال ۲۰۱۵ منتشر شد.بنابراین آنها تاریخچهای از عدم انتشار اطلاعات کافی برای بازیهایشان دارند و به آنها اعتبار میبخشند. چنین چیزی عملی است چراکه طرفداران را به عناوینشان علاقهمند نگه میدارد. برای مثال، معرفی بازی در هفته انتشار Battlefield 1 صورت گرفت و سپس تریلر یک هفته پیش از عرضه Titanfall 2 منتشر شد. من فکر میکنم تریلر دیگری هم نزدیک به زمان عرضه Call of Duty: Infinite Warfare در دسترس قرار خواهد گرفت چراکه آنها میخواهند برروی سرفصل خبرها تسلط داشته باشند. آنها بازاریابان درخشانی هستند و در این رابطه هم درست عمل میکنند. مثلا همین حالا به جای اینکه راجع به عناوینی که در این هفته عرضه میشوند صحبت کنیم، در حال گفتوگو در رابطه با Red Dead Redemption 2 هستیم که یک سال بعد انتشار مییابد بنابراین آنها باهوشاند. راکستار تمام بحث و گفتوگوها را به سمت خود کشانده است.
Red Dead Redemption 2 در پاییز سال ۲۰۱۷ برای کنسولهای پلیاستیشن ۴ و ایکسباکس وان منتشر خواهد شد و با توجه به حرفهای مایکل پچر، احتمالا مدتی بعد با تاخیر برای رایانههای شخصی هم عرضه میشود.
گیمفا/سعید شیخیپور