10-31-2016, 05:21 PM
مایکل پچر: احتمال انتشار Red Dead Redemption 2 برروی نینتندو سوئیچ بسیار کم است
شایان مددی
۱۰ آبان ۱۳۹۵ | ۸:۰۰
شایان مددی
۱۰ آبان ۱۳۹۵ | ۸:۰۰
بعد از مدتها انتظار و شایعات مختلف، بالاخره راکستار گیمز در چند هفتهی قبل، Red Dead Redemption 2 را تایید کرد و همانطور که حدس زده میشد، پلتفرمهای این عنوان فقط ایکسباکس وان و پلیاستیشن ۴ هستند و تاکنون خبری از رایانههای شخصی نیست. با این حال، کنسول نینتندو سوئیچ که به تازگی معرفی شده نیز مورد توجه قرار گرفته و ظاهرا قرار نیست که شاهد انتشار این بازی برروی سوئیچ باشیم. همانطور که میدانید، مدتی قبل مایکل پچر گفت که ممکن است این عنوان برای رایانههای شخصی عرضه شود و وی این موضوع را قبول دارد. با این حال، نظر او راجع به انتشار نسخهی نینتندو سوئیچ، متفاوت بوده و وی در گفت و گویی اختصاصی با وبسایت گیمینگ بولت، احتمال عرضهی بازی برروی این کنسول را “بسیار ضعیف” برشمرده است:
نقلقول:او همچنین گفته است:میتوانم بگویم که احتمال عرضهی این بازی برای نینتندو سوئیچ، بسیار ضعیف است.
نقلقول:به هر حال، اینها فقط احتمالات مایکل پچر هستند و باید منتظر تایید رسمی نینتندو یا راکستار باشیم. همچنین باید ببینیم که سختافزار سوئیچ توانایی اجرای عنوانی با گرافیک Red Dead Redemption 2 را دارد یا خیر.من نمیتوانم به جز یکی از نسخههای GTA که در ۲۰۰۹ برروی DS منتشر شده بود، عنوانی را از سوی راکستار گیمز مشاهده کنم که عرضهاش برروی کنسولهای نینتندو، من را سورپرایز کرده باشد. من فکر میکنم که نینتندو دور از جریان ناشران اصلی است. با این وضع، شما قادر به دریافت و تجربهی بازیهای اصلی برروی این کنسول نخواهید بود.