12-03-2016, 06:57 PM
(12-03-2016, 06:07 PM)Alone In The Darkness نوشته است:(12-03-2016, 04:13 PM)S.T.A.R.S نوشته است:مراسم TGA دیگه ارزشش رو از دست داد.(12-03-2016, 04:05 PM)Alone In The Darkness نوشته است:ما که خودمونو گول نمیزنیم شما میخواید نظر خودتونو تحمیل کنید بره شما آنچ بهترینه بره ما نیست.گوتی شدن اورواچ ارزش آنچارتد رو کم کرد؟؟؟صد در صد نه فقط ارزش اورواچ بیشتر شد حالا هم بهتره بحثو تموم کنید چون فایده ای نداره و اورواچ بهترین انتخاب شد و به نظر شما هم آنچ بهترینه(12-03-2016, 03:26 PM)S.T.A.R.S نوشته است:(12-03-2016, 12:26 AM)Alone In The Darkness نوشته است: فقط کسی که هر دو عنوان را تجربه کرده میتونه نظر درستی بده!
بنده که هر دو عنوان را تجربه کردم میخوام بگم حق آنچارتد 4 را کاملاً خوردن و اکس باکس فن ها و پی سی فن ها از این موضوع بسیار شاد شدن.
بالاخره هر کسی یه نظری داره تا دیروز بچه های پی سی فن میگفتند انقدر شاهکار داریم که اورواچ ارزش نصب نداره نمیدونم چی شده حالا عزیز دور دانه شده
با کل حرفت کاری ندارم محمدسجاد فقط یه سوال اون جمله آخرو کی گفته که انقد شاهکار داریم که اورواچ ارزش نصب نداره؟؟؟؟هرکی گفته عقل درست حسابی نداشته چون درسته شاهکاراییی مثل lol,wowیا دوتا داریم اما خوب اورواچ شوتره و ربطی به اینا نداره
من نظرمو بالا گفتم حق اورواچ بود گوتی بشه
یه بنده خدا که بنظرمن آدم بسیار عاقلی هم هست.
عیبی نداره مبارکش باشه، تیم بلیزارد هم شایستش بود.
فقط یه چیزی .برای سونی فن ها هیچی کم نشد بلکه موضوع بر سر بهترین بودن بود که به نظر چند نفر خودرای این طور نشد
ولی این شما هستید که خودتون گول می زنید .
اورواچ مولتیه اگر بخواهیم تو دسترسه ولی انچارتد ۴ هست که ناراحتی داره بازی نکردنش
وقتی یک بستهالحاقی بیاد دو تا بازی بزرگ RPG رو شکست بده دیگه چه انتظاری از بهترین بازی سال میره!
با این مورد موافقم دیگه گند ویچرو دراوردن هرچی میشه ویچر ویچر
جالب اینه تو نقد بازیایی مثل ریکور یا بازیای دیگه همش گیر میدن به ایرادات فنی و بگهایی که تو روند بازی معمولا اثر نداره اما ویچری که خدای باگ بود باگاشم بعضا خیلی فجیع بودنو جلوی ردکردن مراحلو میگرفتن از کم نشدن خط سلامتی دشمنا و باسا تا نبودن کله گرالت یا جلوتر بودن کلش از بدنش اصلا بهش ایرادی نگرفتن و به بهو چه چه کردن
من هنوز در عجبم چطور انقد راحت حق دارک سولز خورده شد
زدم تو خیابونایی که اصل نمیدونستم تش کجا بود
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...