01-10-2017, 08:35 PM
از دیشب که خبر کنسل شدن Scalebound منتشر شده، یه شور و حال خاصی تو اردوی سونی فن ها دیده میشه... نمیدونم حالا اسمش رو چی بذارم؛ شادی کذب یا دلواپسی نمایشی. حالا خداکنه این Devil prince عزیز از این دسته نباشه.
حرفم اینه که کلا یکم این وجه سونی/مایکروسافت قضیه رو بیخیال بشید جون عزیزتون و موضوع رو جدی تر بگیرید.
در ادامه حرفم، میخوام یه اشارهای داشته باشم به صحبتهای prince عزیز. برادر من از تصویر پروفایلت چنین انتظاری نداشتم... شما اگه یه نگاه خیلی خیلی اجمالی به استودیوی سازنده بازی و مخصوصا کارگردانش بیندازی و سابقههارو چک کنی، متوجه میشی که کامیا بازی بد اصلا تو ذات و کارش نیست و حالا جدا از این که چرا و چطوری کنسل شده، از دست رفتن Scalebound یه اتفاق خیلی بد و تلخ بود.
در ادامه سخنان god seeker تعجبم خیلی بیشتر شد.
پ.ن: باز هم اشاره میکنم چون از devil prince همچین انتظاری نداشتم این کامنت رو گذاشتم وگرنه خیلی اهل کامنت و این صحبتها نیستم...
حرفم اینه که کلا یکم این وجه سونی/مایکروسافت قضیه رو بیخیال بشید جون عزیزتون و موضوع رو جدی تر بگیرید.
در ادامه حرفم، میخوام یه اشارهای داشته باشم به صحبتهای prince عزیز. برادر من از تصویر پروفایلت چنین انتظاری نداشتم... شما اگه یه نگاه خیلی خیلی اجمالی به استودیوی سازنده بازی و مخصوصا کارگردانش بیندازی و سابقههارو چک کنی، متوجه میشی که کامیا بازی بد اصلا تو ذات و کارش نیست و حالا جدا از این که چرا و چطوری کنسل شده، از دست رفتن Scalebound یه اتفاق خیلی بد و تلخ بود.
در ادامه سخنان god seeker تعجبم خیلی بیشتر شد.
نقلقول: درمورد خود بازی هم باید بگم، "به نظرم" واقعا بازی مسخره و عجیب غریبی بود. یه سری ایده و المان رو که هیچ سنخیتی با هم نداشتن رو ریخته بودن تو یه مخلوط کن، اسم ـش هم گذاشته بودن بازییعنی بازی واقعا عجیب و مسخره بود؟ اکشن خالص و فوقالعاده پلاتینیوم+اضافه شدن عناصر نقشآفرینی+محیط زیبا، باز و با دشمنان متنوع+موسیقی تند راک و هیپ هاپ+کارگردانی کامیا... این ترکیبیه که ریختن تو مخلوط کن و اسمش رو گذاشتن بازی... همون طور که بایونتا و اوکامی و چندین و چند شاهکار دیگه رو با مخلوط کن ساختن.
پ.ن: باز هم اشاره میکنم چون از devil prince همچین انتظاری نداشتم این کامنت رو گذاشتم وگرنه خیلی اهل کامنت و این صحبتها نیستم...
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#