01-10-2017, 11:16 PM
(آخرین ویرایش: 01-10-2017, 11:19 PM، توسط Devil Prince.)
نقلقول: خب پس خیالم راحت شد که از اون دسته نیستی و حالا میتونیم منطقیتر بحث رو ادامه بدیم.خب اشکان جان (اگه اجازه بدی از اسم کوچیک استفاده کنم ... اسم من هم محمد امین ـه!)![]()
این که میگی قبل تجربه بازی نظر ندیم و زود قضاوت نکنیم رو خیلی هم قبول دارم اما دویل جان شما خودت اول تو کامنت اومدی و گفتی بازی مسخرستوگرنه ما که حرفی نداشتیم... حالا من دارم با توجه به سابقه درخشان کامیا و پلاتینیوم در ساخت بازیهای اکشن میگم بازی خوبی بوده و شما میگی نمایشهای بازی رو نپسندیدم پس بازی خوبی نبوده اما در کامنت بعدی میای حرف خودت رو نقض میکنی و میگی:«تریلر بازی ها حکم عکس ساندویچ توی منو رو دارن. پس معمولا نمیشه رو ـشون چندانن حساب باز کرد (حتی تریلر گیم پلی)».
ببینید پلاتینیوم تو سالهای اخیر پروژههای زیادی رو ساخته و منتشر کرده اما همه اونها خیلی خوب یا شاهکار نبودن اما یک نگاه به همون بازیهای آشغال بکنید یا اصلا برید چند ساعت تجربش کنید تا ببینید چقدر اکشن و گیمپلی بازی استاندارده و چقدر استادانه ساخته شده... میخوام بگم که Scalebound رو هر چقدر هم که بد در نظر بگیریم و به قول شما نا امید بشیم ازش در هنگام عرضه، در بدترین حالت یک بازی خوبه اون هم وقتی که حدود نصف استودیو چند ساله دارن رو بازی کار میکنن... هر طور حساب کنی این بازی نمیتونست بد باشه...
در مورد دلیل کنسل شدن بازی هم بیایید منطقی باشیم؛ ببینید وقتی بازی چند ساله در حال ساخته و کامیا میاد تو e3 با شوق و ذوق ازش تعریف میکنه و حتی بازی رو زنده تجربه میکنه و طرفداران به وجد میان، چطوری میشه به یک باره بیان بگن «عه، چه آشغالی ساختیم پس بیاییم کنسل کنیمش»؟ دلیل قطعی هنوز مشخص نشده اما خود کامیا شایعه شده که میگن بیماری داشته و نمیتونسته کار کنه رو بازی و شایعاتی از این دست. یک دلیل قانع کنندهش هم خودت گفتی که مایکروسافت شاید وضعش اونطور که باید خوب نباشه و شایعههای کنسل شدن Crackdown 3 هم شنیده میشه. پس از هر جهتی نگاه کنیم، نمیشه نتیجه گرفت که Scalebound بازی بدی بوده که کنسل شده.
خیلی نمیخوام بحث رو کش بدمیک مقدار به نظرم اولش تند رفتی و درسته نظر شخصیه ولی خب با عقل جور در نمیامد.
موفق باشی devil جان(اسمتم نمیدونم بدبختی
)
آها. به نکته ی خیلی خیلی ظریفی اشاره کردی.
.gif)
.gif)
.gif)
درمورد قضیه ی پلاتینیوم هم باید بگم همونطور که اشاره کردی، این شرکت هم بازی بد داره. مثل پارسال که TMNT کاملا بازی متوسط و حتی بدی بود؛ پس میشه گفت که این شرکت پتاسیل اشتباه کردن در شرایط بد رو داره. نکته ی دیگه که خودت گفتی. درسته که احتمالش کمه که بازی بد باشه، اما متوسط بودن واسه یه انحصاری یعنی شکست. Quantum Break مگه بازی بدی بود؟ متوسط رو به بالا بود، اما انتظارات بالا از یه انحصاری بازی رو محو کرد! فیل هم مطمئنا به این قضیه واقف ـه که این تصمیم رو گرفته ...
خب مریض شدنش که از همه ی مشکلات دیگه بدتره! کوجیما چند ماه نبود، همه داستان بازی MGS: PP رو به توپ بسته بودن (البته نمیدونم چرا گفته ها با نمره ها متناقض بود)، این که دیگه جای خود داره ...
اگه نظر اول رو میگید: قبول دارم. یکم نظرم رو تند و تیز ارائه دادم. از طرفدارای بازی (که گویا شما هم هستی) عذرخواهی میکنم ...
P.S #1: سابقه نداشته من حرف های خودم رو نقص کنم! همه چیز حساب شده گفته میشه!

P.S #2: چه بحثی راه انداختم. (الان Station خطاب به من میگه: That's My BOY!)
![[تصویر: peter_popken_03.jpg]](http://s1.picofile.com/file/8282410334/peter_popken_03.jpg)
!Praise Prince of Persia