03-18-2017, 05:17 PM
(03-18-2017, 03:54 PM)GUN-AGE نوشته است: سلام سلام
قبل از اینکه بریم سر پرسش ها باد بگم شما باید برای پاسخ دادن به اونا از رنگی به جز سیا استفاده کنی و اجازه استفاده از هیچ رنگی رو به جز آبی نداری در غیر این صورت برگه شما... ببخشید اشتباه شد آقا با هر رنگی جز سیاه( این برا راحت تر خوندتن جواب سوال هاست) راحت تری جواب بده چشم
ناممحمدرضا
نام خانوادگی
دلیل انتخاب این نام کاربری عشق بی حد به Resident Evil
مقطع تحصیلی دهم
محل زندگی تهران
شغل(اگه هست)
نظرت درباره ی انجمن چیه؟عالیه ولی خیلی خلوت شده
از چه رنگی برا پس زمینه انجمن استفاده میکنی؟چرا؟ قرمزه صورتیه چیه.بیشتر از بقیه دوسش دارم
دوست داشتی مدیر کدوم بخش انجمن میشدی؟در حدی نیستیم که مدیر بشیم ولی اگه قرار بود بشم سخت افزار
چه چیزیو تو اون بخش انجمن که مدیرش بودی تغییر میدادی؟اگه میشد(نمیدونم میشه یا نه)تصویر بازیای محبوبو بره پس زمینه میذاشتم و اعتبارو برمیگردوندم
آخرین عنوانی که بازی کردی و تورو واقعا به وجد آورد چی بود؟ از نظرت چی بود؟Resident Evil 7.واقعا فوق العادست گیم پلی عالی داستان بی نظیر گرافیک عالی و اتمسفریک بودنش
سبک موسیقی مورد علاقت چیه؟pop,rap,rock
اسم دوتا ترک خوب رو تو اون یبک بگو Lose yourselfاستاد امینم,Rap God
اسم دوتا خواننده یا بندم بگو تا بریم سر سوال بعدEminem,Yasبره رپ.بیشتر از همه امینم و تتل گوش میدم
اسم سریال یا سریال های مورد علاقت چیه Game Of Thrones,Breaking Bad
کدوم سری از بازی هاست که فراموش شدن یا دارن خاک میخورن که با اونا خاطره داری و دوست داری یه نسخه دیگه ازشون بیاد؟زیادن ولی بهتریناشون Devil May Cry,Dino Crisis,BioShock
کدوم عنوان که فکر میکنی به حد کمال رسیده و یک نسخه دیگه از اون شاید هیچ موقع موفقیت جایگاه الانش رو تکرار نمیکنه؟The Witcher,Dark Souls,
اگه یک روز میتونستی صداگذار یکی از شخصیت های بازی های رایانه ای بشی کی رو انتخاب میکردی و چرا؟Chris Redfield.باهاش بزرگ شدم تو سری RE
بهترین سه گانه بازی های رایانه ای از نظرت کدومه؟3گانه کلاسیک Resident Evil,Bioshock,Mass Effect
اگه میشد انتخاب کنی دوست داشتی کدوم عنوان قدیمی رو بازسازی کنن و چرا بی شک RE3 یه شاهکار بی همتاست
اسم یک یا چنتا بازی رو بگو که از خریدشون پشیمونی No Man's Sky,COD BO3
بهترین فیلم سال 1395 از نظرت چه فیلمی بود فیلم ایرانی نمیبینم ولی خارجی DeadPool
فکر میکنی تو چه سنی گیم رو کنار بزاری؟فک نکردم تا حالا بهش و فکرم نکنم کنار بزارمش
انیمه هم که میبینی اگه خدا بخواد اگه آره انیمه مورد علاقت چی بوده؟نمیبینم انیمه DeathNoteرو دیدم خوشم نیمد
به نظرت چرا تو انیمه ها اینقدرچشما از دماغا بزرگ ترن؟ژاپنیا عقده چشاشونو تو انیمه ها خالی میکنن
ی پیام سال نو به گیمفایی ها بده امیدوارم هرجا هستن موفق باشن و از زندگیشون نهایت لذتو ببرن و زیاد به خودشون سخت نگیرن مشکلات میگذرن و میرن
در آخرم من برات به عنوان عیدی موزیک استفاده شده در لانچ تریلر mass effect andromeda رو به عنوان عیدی آپلود میکنم دست شما مرسی
دانلود
زدم تو خیابونایی که اصل نمیدونستم تش کجا بود
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...