11-26-2018, 06:42 PM
(آخرین ویرایش: 11-26-2018, 07:13 PM، توسط White Beard.)
سلام و عرض درود دارم خدمت تمامی کاربران گیمفایی.بعد از یک روز از ساخت این تاپیک،اینگونه به نظر میرسد،که دوستان انیمه دوست هم در فروم یافت میشود و من نیز به عنوان یکی از هزاران منتقد انیمه و سینما،باید نظرم را در اینجا بیان کنم و انیمهای که مد نظرم است را برایتان بیان کنم.
(خب،الشروع)
اسم انیمه:ReLIFE
داستان انیمه در مورد مردی 27ساله است به اسم کایزاکی آراتا.این مرد،به هر در و دریچهای میزند که،کاری برای خود دست و پا کند.اما هر بار به دلایل مختلف،استخدامش نمیکنند و هنگامی که،در یک شرکت استخدام میشود،به دلیل مرگ مدیرعامل خود،از شرکت استعفاء میدهد و از آن اداره بیرون میآید.شبی که مثل همیشه،از طرف ناکجا آباد(همون مکانی که میرفت استخدامشش کنند،اما نمیکردند) به خانه میآمد،با مردی به اسم یواکه ریو روبهرو شد که از جانب یک شرکت مأمور شده بود،با کایزاکی،رو در رو شود و موضوعی را با وی در میان بگذارد و این موضوع،دادن قرصی بود که...(جهت جلوگیری از اسپویل)
این انیمه بسیار زیبا است و به تمامی افرادی که به سبکهای،رمنس،زندگی روزمره و مدرسهای علاقهمند هستند،این انیمه را پیشنهاد میکنم.همچنین میتوانید نقد و بررسی تخصصی این انیمه را توسط Funny Man در لینک زیر مطالعه کنید.
[b]لینک[/b]