02-17-2013, 11:26 PM
(02-17-2013, 11:05 PM)spartacus نوشته است: سلام
1- اگه بهت بگن 3 روز بیشتر زنده نمیمونی چیکار میکنی؟( زبونم لال ) هیچی درجا میمیرم.43:25:
2- تا الان فکر کردی اگه بزنی تو اتاق عمل یکی را بکشی چه کار میکنی(بازم زبونم لال) والا نمیدونم. میمیره دیگه. باید دیه بدیم. 43:
3- بعد از ایران دوست داری تو کدوم کشور زندگی کنی؟ چرا؟ ایشالا چند سال دیگه لندن 25:29: کلا بریتانیا رو دوست دارم. به خصوص لندن.
4-تا الان سر قبر کوروش رفتی؟ نه ولی دوست دارم برم
5- ارنست و چه گوارا را میشناسی؟ اسماشون که آشنان ولی نه والا. خوانندن؟ 45:
6- نظرت راجع به تاریخ چی هست؟ از کدوم دوره تاریخ ایران بیشتر خوشت میاد؟( من از معاصر بخصوص امضای فرمان مشروطه تا انقلاب) تاریخ درس شیرینی بود! متاسفانه تو دبیرستان به جای اینکه فرهنگ غنی پارسی رو بهمون نشون بدن ، فقط از بی کفایتی قدیمی ها میگن. کمترین نمره من واسه این تاریخ بود. شب امتحان خوندم ، 16 شدم. خیلی بد بود43:
7- از سوشی خوشت میاد ؟ ( ماهی خام)( من که حالم بهم میخوره) میگن خوش مزه هست ولی من دوست ندارم امتحان کنم.
8-طرفدار کدوم تیم تو ایران و جهان هستی؟ ایران که اصلا قبول ندارم هیچ تیمی رو . قبلا پرسپولیس رو دنبال می کردم. تو جهان هم از بارسلونا خوشم میاد. ملی هم فقط اسپانیا29:
9-چرا قوانین تحریریه گیمفا از سایت های گیم اینفورمر و گیم اسپات و.. سختر هست؟ قوانین سخت نیست. من سختگیر هستم. 25:83: چونکه میخوام یه تیم فوق العاده داشته باشم و در عین حال قوی. خدا رو شکر که از زمان من تا حالا تعداد تحریریه از دو نفر به 18 نفر رسید. دیدی اصلا سخت نیست؟ 25:86:
10-نظرت راجع به عشق چی هست ؟ بذار در کوزه آبشو بخور. 25: عشق مال قدیما بود. الان کسی دیگه واسه خودت تو رو نمیخواد. یا واسه پولت ، یا واسه شهرتت. غیر این صورت هر کی گفت عاشقتم. چک رو بخوابون تو گوشش. معطل نکن. به حساب من. بزن 45:45:
11- دوست داری تو چند سالگی ازدواج کنی؟ اگه این فشارها کمتر شه ایشالا 25 سالگی 25:
12- تا کی میخواهی تو گیمفا بمونی؟ نمیدونم. تا موقعی که هنوز حسی برای بازی وجود داشته باشه و احساس کنم تیم تحریریه هنوز به قدرت نرسیده هستم. 37:
13-نظرت راجع به فیس بوق چیه؟ خیلی خوبه. با خیلی از افراد معروف می تونی آشنا بشی. از اخبار ملت با خبر بشی. کلا یه عالمیه واسه خودش. فقط داره مثل یاهو خز میشه.
14-معین (خواننده) را میشناسی ؟ نظرت راجبش چیه؟( جاودان صدای عشق) اره. صداش خوبه ولی من فن معین نیستم و حقیقتش زیاد آهنگ هاشو دوست ندارم.
سوالات زیاد دیگه ی هم داشتم شاید باز ازت پرسیدم بپرس جانم. هر چی سوال دارین بگو به بر و بچ بیان بپرسن که دیگه خبری نیست جواب سوالات حاشیه ایی رو بدم. 25:
ممنون برای جواب ها خواهش میکنم
The more you give, the more I maim
You are spirit, and I am bane
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive