06-08-2013, 03:00 PM
سلام
نظرت راجع به پیتزا و XBL بگو [img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]؟
این همه کنسول چرا Xbox !؟ Nintendo NES که بهتره!؟[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
به نظرت دلیل شباهت قیافه مار-ک-وس فنیکس به گوریل چیه!؟
نظرت راجع به فروم گیمفا!؟
من چه جور آدمیم؟!؟؟
من بد دهنم؟!؟:|
دوست داشتی یه دست و یه پا نداشتی میتونستی TLOU بازی کنی؟! [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
عکس العملت وقتی مایکروسافت گفت میخواد با 15 تا بازی بیاد E3 چی بود!؟وقتی سونی گفت میخواد با 40 تا بازی بیاد چی شد؟! [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
وقتی تریلر های Beyond TWO Souls رو میبینی چه شکلی میشه!؟[img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
نظرت راجع به کنسول های نسل بعد!؟
نظرت راجع به 3 E؟
ممنون سعی کن با آرامش جواب بدی!
نظرت راجع به پیتزا و XBL بگو [img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]؟
این همه کنسول چرا Xbox !؟ Nintendo NES که بهتره!؟[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
به نظرت دلیل شباهت قیافه مار-ک-وس فنیکس به گوریل چیه!؟
نظرت راجع به فروم گیمفا!؟
من چه جور آدمیم؟!؟؟
من بد دهنم؟!؟:|
دوست داشتی یه دست و یه پا نداشتی میتونستی TLOU بازی کنی؟! [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
عکس العملت وقتی مایکروسافت گفت میخواد با 15 تا بازی بیاد E3 چی بود!؟وقتی سونی گفت میخواد با 40 تا بازی بیاد چی شد؟! [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
وقتی تریلر های Beyond TWO Souls رو میبینی چه شکلی میشه!؟[img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
نظرت راجع به کنسول های نسل بعد!؟
نظرت راجع به 3 E؟
ممنون سعی کن با آرامش جواب بدی!
![[تصویر: lion_14-wallpaper-1440x900.jpg]](http://joorchin-band.persiangig.com/lion_14-wallpaper-1440x900.jpg)