06-15-2013, 11:33 PM
(06-15-2013, 11:23 PM)'Amir Fenix' نوشته است:من از شما دو نفر بدترم !!![img]images/smi/s0 (25).gif[/img](06-15-2013, 11:18 PM)'Travianspeed' نوشته است: کاشکی xbox one بازی ryse رو نداشت ، چون بخاطر این بازی میخوام xbox one بخرم [img]images/smi/s0 (41).gif[/img]من خودم طرفدار 2 آتیشه مایکروسافت و Xbox هستم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ولس وقتی دیدم باید هر 24 ساعت آبدیت بشه و همچنین سخت افزارش هم کمی ضعیف تره ، تصمیمم عوض شد و میخوام متاسفانه Ps4 بگیرم [img]images/smi/s0 (41).gif[/img] یکی نظر منو عوض کنه [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بچه ها منصرفم کنین [img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
ولی خودمونیم هنوز خیلی خیلی زوده که رقابت رو ببازیم!!![img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img] (( واقعا از فن های مایکرو سافت انتظار نداشتم به این زودی بزنید کنار و بگید : (من می رم Ps4 میخرم !!! زشته حتی برای فن های بزرگ مایکروسافت که به این زودی بزنیم کنار.!!![img]images/smi/s0 (86).gif[/img] ) . ))
ولی خودمونیم ما فن های مایکروسافت و ایکس باکس (( البته بعضیهاشون [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] )) خیلی زود جا میزنن!!!!
حالا دستگاه عرضه نشده ماها اینکار هارو میکنیم .....
چه برسه به اینکه عرضه بشه !!!!!!!
من که از اول با مایکروسافت بودم و خواهم بود ولی شما رو نمیدونم ...
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
Seize the day or die regretting the time you lost
It's empty and cold without you here, too many people to ache over
Avenged sevenfold - Size the day
It's empty and cold without you here, too many people to ache over
Avenged sevenfold - Size the day