06-18-2013, 04:26 PM
(06-18-2013, 04:15 PM)'roommate' نوشته است: ممنون از مقالت....ولی کلا با بخش زیادیش مخالفم...اولا nfs به هیچ وجه افتضاح نیست و نظر من نیست چون اخرین سری بازی متای 85 گرفته که یعنی عالی و تنها مشکلش از نظر من داستان بود...و اینکه کال گرافیکش قابل قبوله[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img] ...جک میگی ؟گرافیک بازی کاملا مزخرفه....تخریب پذیری تو بازی صفر هست.(در کال 9 تنها چیزی که خراب میشد هندوانه بود و شما حتی گلدون ها رو با rpg هم نمی تونستی خرابشون کنی)و این که گفتی باگ نداره!!!؟ من باگ خیلی ضایعه ای رو که از بازی دیدم برات میذارماین باگارو که همه جا می شه پیدا کرد چندتا می خوای از هر بازی براتون بزارم منضور من باگ کلی بود مثلا همیشه در بازی dead island در بالا رفتن از نردبان مشکل داشت یا آدم هایی که با تانک هم نمیمیرند اصلا میدونید در بتل 3 چندبار افراد من جلوی در خشک شدن و برای من درد سر درست کردن از غیب شدن آدما هم که بگذریم . و nfs فکر کنم تازه شروع به بازیش کردید چون اگه از قبل بازی می کردید این حرفارو نمیزدید ماشین ما که مثل کاغذ و ماشین بقیه با تانک هم تکون نمی خوره بعدشم گفتم از آنلاین بگذریم و از گرافیک کالاف تعریف نکردم گفتم در حد قابل قبول
بعد گیم پلی بتل یک خریدم و چند ماه پیش هر روز انلاینش رو بازی میکردم و گیم نواخته؟!! هلکوپتر..جت..انواع تانک وو نفر برو...انواع صلاح ها.نقشهای متنوع و.....بنظرت اینا گیم پلی رو ینواخت میکنه؟...من تنها بازی که اوریجینال خریدم و تا چند ماه پیش(قبل از فروش اکانتم)هر روز بازی میکردم و از گیم پلیش خسته نمی شدم همین بازی بود...گیم پلی بازی از مهمترین فاکتورای برتری این بازیه.....دیگه حال ندارم در مورد بقیه مسایل که داخل مقالت بودم صحبت ...ولی باز ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]