06-18-2013, 05:06 PM
(آخرین ویرایش: 06-18-2013, 05:17 PM، توسط krazy_kow@.)
(06-18-2013, 04:49 PM)'HUNTER68' نوشته است: چشام داره داره درد میگیره!ولی وافعا خیلی مقاله توپی بود.چرا چشمتون درد میگیره ؟ اگه خیلی ریزه بزرگش کنم .[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
ولی خوش حالم که خوشتون اومده
(06-18-2013, 04:48 PM)'roommate' نوشته است: این باگارو که همه جا می شه پیدا کرد چندتا می خوای از هر بازی براتون بزارم منضور من باگ کلی بود مثلا همیشه در بازی dead island در بالا رفتن از نردبان مشکل داشت یا آدم هایی که با تانک هم نمیمیرند اصلا میدونید در بتل 3 چندبار افراد من جلوی در خشک شدن و برای من درد سر درست کردن از غیب شدن آدما هم که بگذریم . و nfs فکر کنم تازه شروع به بازیش کردید چون اگه از قبل بازی می کردید این حرفارو نمیزدید ماشین ما که مثل کاغذ و ماشین بقیه با تانک هم تکون نمی خوره بعدشم گفتم از آنلاین بگذریم و از گرافیک کالاف تعریف نکردم گفتم در حد قابل قبولدرباره ی nfs باید بگم منضور من از اول یعنی اولین nfs بود نه از اول بازی چون این قدر فیزیک ماشین ها بد طراحی شده بود که نتونستم درست بازیش کنم و پاکش کردم . و فورزا و بازی های دیگه مبارک کنسول دارا ما که نداریم چی کار کنیم ؟ . و درمورد باگ های کالاف اونقدر وقت ندارم که وقتی ی جنازه داره می افته پایین نگاهش کنم واگه منضور شما از 8 . cod mw3 اون چیزهایی که گفتید من ندیدم ولی اگه خواستید باگ های بتل براتوت بزارم در خدمتم . بحث آنلاین هم گفتم که آشغال ترین بازی قرن هم آنلاینش حال میده دارم در مورد ی چیز جدید حرف میزنم مثل watch dogs .
..........................................
خب منم گفتم که گرافیک بازی به هیچ وجه قابل قبول نیست واسه بازی سال 2012
اولا این که این که این باگ ها رو تو هر بازی نمیشه پیدا کرد جز کال حداقل من که ندیدم...دوما شما اگه کال8 رو بازی کرده باشید باید دیده باشی که تو یه مر حله به محض کشتن دشمناتون خشک می شدند[img]images/smi/s0 (5).gif[/img] مثلا طرف می خواست از پنجره بیفته ولی تو هوا مونده بود و کال 9 هم باگ کمی نداشت ولی من ازش اسکرین شات نگرفتم(مثلا تو مرحله که با ماشین باید فرار میکردیم از وسط راه ماشین من تو زمینم فرو رفت حالا اگه نیای بگی این باگ تو همه بازیا هست و مشکلی ایجاد نمی کنه)...بعد یعنی چی انلاین رو در نظر نگیریم؟ پس داستان کال رو هم در نظر نگیریم اون یه اشغال به تمام معناست..یه بازی برای بررسیش باید همه ی بخش هاشو در نظر گرفت مخصوصا بازی مثله بتل که اصالتا فقط انلاین بوده...و گیم پلی بازی در کمپینش هم که با انلاینش فرق زیادی نداره....و درمورد nfs نخیر من تازه بازیش نکردم...اینم مدرک...میبینی کل مست وانتدها رد کردم....
و اتفاقا فک میکنم شما بازی رو تازه بازی کردی و هنوز کامل نشناختیش چون اگه کامل بازی کرده بودی میفهمیدی این کاغذ یا تانک بودن ماشین(به قول خودت) بستگی به ماشینت داره خب معلومه که ماشینی مثله فرومول یک با یه ضربه ی کوچیک از میدون بدر میشه ولی یه شورولت رو به این راحتیا نمیشه از میدون بدرش کرد و شما این مقاومت ماشین ها(میزان تانک بودنشون) رودر طول بازی می تونید ارتقاع بدید.[/quotو بازی ریسینگ هم به هیچ وجه در حال نبودی نیست حتی اگهnfs رو در نظر نگیریم....بازی هایی مثله فورزا و dirt هنوز با اقتدار در اوج هستند و اتفاقا grid2 مثال زدی به هیچ وجه جزو بزرگهای این صنعت نیست و لی خب بازیه خوبیه.
در کل مقاله جالبی نوشتی.