06-18-2013, 06:30 PM
(06-18-2013, 06:20 PM)'Amir Fenix' نوشته است:منم زامبی تو اینترنت خوندم . ولی این یک درست گفتید grid2 از most wanted 2 بهتر عمل کرد .(به نظر من . از نظر نداشتن هیجان و اصلا این دوتارو با هم مقایسه نمیکنم .)(06-18-2013, 06:14 PM)'krazy_kow@' نوشته است:من این زامبی رو از خودم نگفتم ، تو کتابی خوندم.(06-18-2013, 06:01 PM)'Amir Fenix' نوشته است: ببین زامبی رو خوب تعریف نکردی ، به اون موجوداتی که تو The Last Of Us بود نمیگن زامبی ...زامبی به کسانی می گویند که بر اثر یه ویروسی آلوده شده باشند و تغییر ظاهری آن چنانی هم نداشته باشند پس نوشتی کسانی که رو لباسشون خون هست زامبی نیستند ، درصورتی که این اشتباهه.نه اصلا ناراحت نمیشم . فقط شما نظرات منو اشتباه متوجه شدید . زامبی به موجودی میگن که توسط ویروسی آلوده شده و رفتای غریزی داره و فقط به خودن هر چیزی که ببینه فکر میکنه درسته ؟ . منضور من از زامبی واقعی این بود که موجودی که با نزدیک شدن به آدم طرف واقعا بترسونه نه ی گاز بگیزره . در مورد darksiders 2 هم اصلا از بازی بد نگفتم فقط بازی هایی مثال زدم که یکی از مزیت ها یا اون مشکل هارو داشتن چون خودم با بازیش خیلی حال کردم . و من اصلا grid با most wanted 2 مقایسه نمیکنم . من از مشکلات و نداشتن هیجان بازی ها ی ریسینگ گفتم شما بازی run روی hard بازی کنید بعد فرقشو با most wanted 2 میفهمید .
بعدشم چرا از Most Wanted 2 بد میگی؟ بازیش که واقعا خوب بود فقط داستان نداشت همین ...پس مقایسه کردن Grid 2 با Most Wanted 2 کار به شدت بدی به حساب میاد!
از دارک سایدر 2 هم بد نگو که تعصب دارم روش! خودت میگی گرافیک در مرحله آخر بد اومدی میگی DarSiders 2 بازی بدیه؟!
امیدوارم ناراحت نشده باشی چون من فقط نظرم رو دادم ، راستی مطلبت هم واقعا عالی و آموزنده بود [img]images/smi/s0 (24).gif[/img] [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
شما گفتی most wanted 2 خوب عمل نکرد ولی grid 2 تونست بهتر عمل کنه.