06-18-2013, 06:38 PM
(06-18-2013, 06:07 PM)'roommate' نوشته است:3تا جمله بیشتر نمی گمنقلقول:نقلقول:درباره ی nfs باید بگم منضور من از اول یعنی اولین nfs بود نه از اول بازی چون این قدر فیزیک ماشین ها بد طراحی شده بود که نتونستم درست بازیش کنم و پاکش کردم . و فورزا و بازی های دیگه مبارک کنسول دارا ما که نداریم چی کار کنیم ؟ . و درمورد باگ های کالاف اونقدر وقت ندارم که وقتی ی جنازه داره می افته پایین نگاهش کنم واگه منضور شما از 8 . cod mw3 اون چیزهایی که گفتید من ندیدم ولی اگه خواستید باگ های بتل براتوت بزارم در خدمتم . بحث آنلاین هم گفتم که آشغال ترین بازی قرن هم آنلاینش حال میده دارم در مورد ی چیز جدید حرف میزنم مثل watch dogs .
---------------------------
یعنی خوشم میاد ما ایرانیها اگه رو یه چیز تعصب داشته کار حضرت فیله که نظرمون رو تغییر بده(والله از دست اونم کاری بر نمیاد). فزیکه nfs کجاش مضخرفه؟ من نمیگم خیلی خوبه ولی خوب هست..خب مگه شما رو چه سطح گرافیکی بازی رو گذاشته بودید؟اخه این از نظر شما خیلی بد طراحی شده؟[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
بعد از این خب داداش شما چرا درمورد بازی که همون اولش پاکش کردی نظر میدی که این بازی افنضاحه؟بعد شما فیزیک بازی مثله کال که سر اشغال بودنش همه اتفاق نظر دارند برات قابله قبوله بعد فیزیک این بازی که در حد خوب و قابل تحسینی هست نمی تونی تحمل کنی[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
بعد در مورد کال و بتل..بله برای شما و سایر دوستانی که انلاین بتل رو با اون نقشه های عظیمش رو تجربه نکردید انلاین هر بازی حال میده ولی واسه من و اونایی که انلاین بتل رو تجربه کردن انلاین اکثر بازی ها فقط بچه بازیه....نمونش انلاین کال 8(mw3) که من کلا 5-6 ساعت بیشتر نتونستم تحملش کنم و اونم به اصرار دوستام بود... و به هیچ وجه باهاش حال نکردم..نقشش یک دهم بتل هم نبود و هر تیر بی هدفی که میزدی میدیدی که خورده به یکی از دشمنات ...و ازادی عمل کمی داشته در صورتی انلاین بتل از هزارو یک جور سلاح و ماشینهای جنگی(چه زمینی چه هوایی)دستت بازه که استفاده کنی و فضای بازی مثله جهنم میمونه و مثل کال نیست که بتونی پشت یه تیکه چوب یک ساعت کاور بگیری و تانکم نتونه تکونت بده.
اون باگها رو که شما حتما نباید دیده باشی خب من خودم اون مرحله کال9(BO2) وقتی مرحله رو restart کردم دیگه باهاش مواجه نشدم.. .....من که داخل انلاین بتل باگی رو ندیدم شما اگه چیزی داری بذار ما هم ببینیم....
ولی خب من میدونم که باز شما حرف من رو قبول نمی کنی و یه بهانه ای میاری...پس بهتره بحث رو بیشتر از این ادامه ندیم..
1- هرکی ی نظر داره و من اولش این گفنم
2- برای همین از آنلاین حرفی نزدم چون اصلا بازی نکردم
3- ...