امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قاتل بر می خیزد | پیشنمایش ASSASSIN'S CREED IV black flag
(06-22-2013, 03:04 PM)'alex17' نوشته است: "ازی ای که می شود گفت سرچشمه اش از تاریخ کشور خودمان است "
دقیقا بدترین چیزی که به ما نشون دادن!هر بار کشته شدن فردئی چه از اساسین 1 تا 3 و ..نشون میده که هدف ما اشتباهه دزموند هم که اخر کار شکست میخوره!و دست اخر نشون دادن حروم****زاده بودن اساسین ها درنسخه 3 به واقع!!!!تازه ساخته خود تمپلارها هستند!

"گیمپلی ای که تابحال در بازی دیگری دیده نشده بود توانسته است برای خودش و یوبیسافت افتخار کسب کند."
دقیقا کدومو میگی همونی که ترکیبی از شاهزاده ایرانی هستو؟!

"و اجداد خود را درون یک دستگاه به نام انیموس کنترل می کرد"
ما کنترل نمیکردیم درواقع خاطره ها رو که در قسمت dna اجدادی حک و ذخیره شده بودن مرور میکردیم!

"وند سری اساسین کرید نشان داده است که با گذشت زمان تعداد اساسین ها کمتر و کمتر می شود.چرا که در فرقه اساسین 1 یک شهر تحت کنترل اساسین ها بوده و دیده ایم که در نسخه سوم حتی یاران کانر هم لباس اساسین ها را نداشته اند و فقط در نقش یک مبارز که به کمک کانر می ایند، بوده اند."
خودت میگی در سری ریزش یار اساسین داشتیم و این بازی به قبل برگشته پس چجور یار ها کمتر از نسخه 3 میشه!کمی اساسین ها دلیل بر این نبوده که وجود نداشتن!مثل همون جا که دزموند میگه بقیه(اساسین های مثل من)تو یه جایی مث شهر مصیاف بودیم!من از اونجا به یه بار فرار کردم!در نسخه 3 هم اساسین ها دیر متوجه نقشه تمپلارها برای آمریکا میشن!اکیلیز برای همین به اونجا مسافرت کرده بود

"کانر فردی نسبتا خشک و بیشتر شبیه به التائر بود."
کانر کجاش شبیه الطایر بود!الطایز یه فرد کاملا متعهد در جوانی البته به قوانین اساسین ها و بعد از کشتن المعلم 360 درجه تغییر کرده!کدکس های بازی رو خوندی!!!
دیگه خوندن ادامه مقالت باشه برا بعد!!

من متوجه نشدم شما طرفدارشی یا نه !
ولی بعضی از حرفات غلته مثلا من نگفتم بازی به قبل برگشته [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
گیمپلی هم نظر خودم بود. اره من اینطوری فکر می کنم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
من وقت نکردم کودکس ها رو بخونم اساسین کرید 1 تا اونجایی بود که باید المعلم رو می کشتی [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
و همه ما تو بازی ها داریم اشخاص رو کنترل می کنیم اگه اونطوری بود می شد فیلم و ما فقط می شستم زندگی اتزیو یا کانر رو نگاه می کردیم
[تصویر:  l2l73b5lchcw.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: قاتل بر می خیزد | پیشنمایش ASSASSIN'S CREED IV black flag - توسط Ruthless - 06-22-2013, 04:08 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خنجری که بوی خون میدهد (نقد بازی Assassin's Creed III) NS game 18 7,177 04-11-2020, 02:22 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  ندای وظیفه تیمی | نقد و بررسی Call of Duty: Black Ops 4 yazdandoost 6 2,486 10-22-2018, 05:53 AM
آخرین ارسال: PC FAN
  من یک دزد دریایی بی احساس نیستم!|نقد و بررسی Assassin's Creed IV:Black Flag Hidden Shadow 5 4,175 12-02-2016, 02:23 PM
آخرین ارسال: Farhad01
  لذت ناب Assassin’s Creed با المانهای نقش آفرینی| بررسی Assassin’s Creed IV Black Flag saeed aghababaee 9 3,716 10-01-2016, 10:15 PM
آخرین ارسال: Marcus Holloway
  نغمه خون و مرگ | پیشنمایش عنوان Battlefield 1 Maziyar Hemmati 8 3,665 09-30-2016, 03:00 AM
آخرین ارسال: Maziyar Hemmati

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان