(07-05-2013, 04:11 PM)'javad1754' نوشته است: 7 _ کدوم کار رو بیشتر دوست داری؟ (یکی از شکلک های زیر)
[img]/images/smi/new/100.gif[/img][img]/images/smi/new/131.gif[/img][img]/images/smi/new/129.gif[/img][img]/images/smi/new/122.gif[/img][img]/images/smi/new/137.gif[/img][img]/images/smi/new/ghelion.gif[/img] [img]/images/smi/new/136.gif[/img] [img]/images/smi/new/Laie_73.gif[/img][img]/images/smi/new/127.gif[/img]
8 _ یک جوک بگو ؟جوک (:
9 _ به نظر خودت خاصیت بسیار خوبت چیه؟دوستام میگن خیلی بچه باحالی هستی اما بنظر خودم خاصیت خوبم تو فامیل اطلاعاتمه که از همه بیشتره ...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
10 - و در اخر چرا از نقد خوشت میاد؟تا یک سال پیش نمیدونستم حتی نقد چیه اما گیمفا اومدم و بعد از دیدن نقد ها خوشم اومد از این کار و بعد شروع کردم به نقد دادن تو فروم تا به اینجا..البته قبل از شروع کار حرفه ای من 1 ماه هم همینجوری ثبت نام کرده بودم و ول کرده بودم اکانت رو به امون خدا (: امیدوارم امثال تک بگیریم (: انشا الله (:
11 _ بهترن دوستات در گیمفا؟ (نام کاربری بده)-همه خوبن اما همون طور که گفتم بعضی ها بد ضایع میکنن مثل آقا مهدی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
و خداحافظ و همیشه پیروز و سربلند باشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ممنون.یا حق
(07-05-2013, 05:38 PM)'Aria.Leon' نوشته است: سلام آقا فرهان.سلام داداش این آواتار رو شما گذاشتی وگرنه آواتار بعدی خودم بود (:
خوبى؟آره.هستیم به لطف خدا.
نقد Skyrim رو خوندم. عالى بود. ممنون.اولین نقد من بود(چیزی بود که بهش میشد گفت نقد) بعد از اون نقد های کوچولوم (: کلا خودم که هر چه قدر میخونم سیر نمیشم (:
بهترين بازى Ps3 چيه؟عکس این بازی آواتار شماست.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]همچنین خدای جنگ[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
بهترين بازيه x360 چيه؟هیلو[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
بهترين بازى كه تو عمرت كردى چى بوده؟مردگان متحرک.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
از آواتارت (راموس) معلومه كه فوتبالى هستى . اتفاقا زیاد اهل فوتبال نیستم فقط مسابقات مهم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
رئال يا بارسا؟فرقی نداره فقط میخوام مسابقه رو ببینم . اونم یک مسابقه که ارزش داشته باشه.ولی اگه تو یک شرایط یکی رو انتخاب کنم فقط رئال[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
مسى يا رونالدو؟رونالدو و هم مسی. رونالدو بخاطر ژستاش و مسی بخاطر رنگ مو جدیدش (:
Pes يا فيفا؟ههه این رو یکبار گفتم داداش فقط Pes
بتلفيد يا كال؟کال به قول شما (:
اميدوارم پاسخ بدى. دیدی که دادم.در نا امیدی بسی امید است (:
موفق باشى[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
همچنین[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]