07-10-2013, 09:54 PM
(آخرین ویرایش: 07-11-2013, 12:36 AM، توسط amirbadboy.)
سلام
خوب باز من اومدم
افطارو زدم جيگرم حال اومد
ذهنم الان بهتر كار ميكنه سوال هاي تميز تر هم دارم
پيشنهاد ميكنم با دهن روزه جواب ندي
خوب بريم برا پرسش
1-شخصی در طبقه ی بیستم آپارتمانی زندگی میکرد،هر وقت می خواست به تنهایی به طبقه ی خود برود ،تا طبقه ی ۱۵ را با آسانسور و ۵ طبقه دیگر را از پله استفاده می کرد . چرا ؟؟؟
2-شخصی به رستورانی رفت اول سفارش سوپ داد بعدا تقاضای بستنی کرد این عمل را چندین بار انجام داد موقع دادن صورت حساب گارسون به او گفت : بفرمایید آقای آتش نشان ، در صورتی که خطاب گارسون صحیح باشد معلوم کنید گارسون چگونه فهمیده مشتری آتش نشان است؟؟؟
3-اگر ۲ سیب از ۳ سیب بردارید، چند سیب دارید ؟
4-بعضی ماه ها ۳۰ روز دارند و بعضی ۳۱ روز ، چند ماه ۲۹ روز دارد ؟
5-نج کلاغ روی درختی نشسته اند ،3 تا از آنها در شرف پرواز هستند . حال چه تعداد کلاغ روی درخت باقی می ماند؟6-فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول 6 نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم3 نفر بیرون می روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟
6-چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل کشتی موسی برده شد؟
7-فرض کنید در یک مسابقه دوی سرعت شرکت کرده اید. شما از نفر دوم سبقت می گیرید حالا نفر چندم هستید؟
نظرت درباره اين تست هوش چيه؟(خودم ميدونم مسخره هست)
خوب باز من اومدم
افطارو زدم جيگرم حال اومد
ذهنم الان بهتر كار ميكنه سوال هاي تميز تر هم دارم
پيشنهاد ميكنم با دهن روزه جواب ندي
خوب بريم برا پرسش
1-شخصی در طبقه ی بیستم آپارتمانی زندگی میکرد،هر وقت می خواست به تنهایی به طبقه ی خود برود ،تا طبقه ی ۱۵ را با آسانسور و ۵ طبقه دیگر را از پله استفاده می کرد . چرا ؟؟؟
2-شخصی به رستورانی رفت اول سفارش سوپ داد بعدا تقاضای بستنی کرد این عمل را چندین بار انجام داد موقع دادن صورت حساب گارسون به او گفت : بفرمایید آقای آتش نشان ، در صورتی که خطاب گارسون صحیح باشد معلوم کنید گارسون چگونه فهمیده مشتری آتش نشان است؟؟؟
3-اگر ۲ سیب از ۳ سیب بردارید، چند سیب دارید ؟
4-بعضی ماه ها ۳۰ روز دارند و بعضی ۳۱ روز ، چند ماه ۲۹ روز دارد ؟
5-نج کلاغ روی درختی نشسته اند ،3 تا از آنها در شرف پرواز هستند . حال چه تعداد کلاغ روی درخت باقی می ماند؟6-فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول 6 نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم3 نفر بیرون می روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟
6-چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل کشتی موسی برده شد؟
7-فرض کنید در یک مسابقه دوی سرعت شرکت کرده اید. شما از نفر دوم سبقت می گیرید حالا نفر چندم هستید؟
نظرت درباره اين تست هوش چيه؟(خودم ميدونم مسخره هست)