07-12-2013, 04:23 PM
(آخرین ویرایش: 07-12-2013, 04:37 PM، توسط dark_prince277.)
(07-11-2013, 02:38 PM)'Alireza M' نوشته است: با سلامی دوباره
میشه گیمفا رو بدی یه روز کاربرا بچرخونن ؟ ( مثل این مدارس که هست یه روز دانش آموزا مدرسه رو اداره میکنن ) عمرا
اگه بشه منو میکنی ادمین ؟ ( قول میدم سایت شیلتر نشه و فقط و فقط نصف کاربرا رو اخراج کنم و نصف دیگه رو اختار 99 درصد میدم ) [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
بطور متوسط باید چن تا نقد بنویسیم تا تگ کاربر فعال رو بگیریم ؟ هفته 1دونه مقاله کافیه
به من و اخلاقم از بیست چن میدی ؟ 17 کافیته[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اگه نقدمو بفرستم نگا می کنی ؟ من همه چیزا رو نگاه می کنم
اگه بهت شاتگان بدن تو سر کی خالی می کنی ؟خودت[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
چقدر طول میکشه تا اخطارم صفر شه ؟ یکی دو روز زدم
آواتارم بهتر شد ؟ بله
اخطار تا چن درصد برسه اخراج میکنی ؟ فعلا هستین اینجا
حست نسبت به اونایی که اخراجشون می کنی اما با یه اکانت دیگه ثبت نام میکنن چیه ؟ هیچی. همین [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
و من الگیمفا توفیق
(07-11-2013, 11:06 PM)'Erfan_HD' نوشته است: باز هم سلام.
میخواستم بدونم همه کاره تو فروم کیه؟ منظورتو متوجه نشدم. همه کاره اگه منظورت مدیر هست که آقای نوروزی هست. مشکلات فنی رو آقا کسری می گردونه و بقیه موارد بنده
چرا spartacus انقدر گیر میده؟ خوب کاری می کنه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
بارسا یا رئال؟ بارسا
از مرگ میترسید؟ کمی تا حدودی
بهترین منتقد فروم از نظر شما؟ (فقط کاربر ها نه مدیرا و تحریریه) فکر کردی می تونی از زیر زبون من حرف بکشی ؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
چطوری میتونیم به بهتر شدن فروم کمک کنیم؟ اکتیو باشین. تاپیک های به درد بخور بزنین.
به فکر یه تغییر انقلابی تو گیمفا هستید؟ انقلاب که نمیدونم ولی سعی می کنیم بهتر شه وضعیت فروم. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
آخرین سوال: تو نمایشگاه بازی های رایانه ای شما و آقای نراقی و آقای نوروزی و بقیه مدیرا حضور پیدا میکنید؟ آقای نوروزی که حتما هستن چون غرفه گرفتن. منم به احتمال قوی میام. آقای نراقی رو بعید می دونم بیاد
(07-12-2013, 12:45 PM)'Aria.Leon' نوشته است: سلام مجدد
سرى دوم سؤالات
نفر بعدى آقاى نوروزيه؟ اره
بهترين و فعال ترين نويسنده از بين اعضاى تحريريه؟ همشون خوبن.
كِى عضو تحريريه جذب ميكنيد؟ پاییز
به نظرتون GTA V برا PC مياد؟ 100%
نظر شما درباره اينكه كپكام بجاى ساخت رزيدنت ايول هاى جديد و مسخره رزيدنت ايول هاى قديمى رو بازسازى كنه چيه؟ به نظرم عمر این فرانچایز تموم شده. بیان یه چیز جدید بسازن.
چرا گيمفا تو الكسا تو ايران رتبش بد ميشه ولى تو جهان خوب ميشه؟ نمیدونم والا. یهو خراب میشه
آدم شوخ طبعى هستيد يا جدى؟ از دوستان نزدیک بپرسین بهتره. خودمم نمیدونم دقیقا [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
بازى هاى سوم شخص رو بيشتر دوست داريد يا اول شخص؟ سوم شخص
به سايت گيمفا از يك تا ده چند ميديد؟ 8
نظرتون درباره آقاى شينجى ميكامى چيه؟ استاد مطلق [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
نظرتون درباره آقاى هيدئو كوجيما چيه؟ خوشمان نمیاد از این بشر. نمیدونم چرا ولی ....[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
سوالام تموم شد
موفق باشيد[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
(07-12-2013, 02:52 PM)'مهدی ادیتوره' نوشته است: سلام
مورتال کمبت اخرش خیلی کشکی نبود؟ خیلی هم عالی بود[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اون زنه یه دفعه اومد همه رو کشت [img]images/smi/s0 (34).gif[/img] اگه منظورت سیندل هست، خوب کاری کرد. کاراکتر به این باحالی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
من که از کوان چی متنفرم ! کاراکتر تاکتیکی هست. بلد نباشی می بازی باهاش. هر چند راحت میشه زدش
اقا شما توی گیمفا پلاس نیستی؟ کمابیش. افتخاری مطلب میدیم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
این شماره اخریش خیلی خفن بود مخصوصا اون صدا گذار های بازی ها ![img]images/smi/s0 (29).gif[/img] خب خدا رو شکر.
روضه می گیری ؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] اگه منظورت روزه هست آره میگیرم
همین !
The more you give, the more I maim
You are spirit, and I am bane
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive