07-16-2013, 12:11 PM
(07-16-2013, 11:55 AM)ALAN نوشته است: سلام : سلام عزیز[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من همیشه برنامه بروز رو می بینم اما هیچوقت اسم شما رو نمی بینم چرا؟؟ اون قسمت هایی که من مینویسم معمولا اسمم تو تیتراژ آخر برنامه هست.دقت کن : نویسندگان : دانیال نوروزی
آهنگ های lindsey stirling رو گوش میدین؟ نه متاسفانه
شری برکین بهتره یا ایدا وانگ؟ ADA WONG [img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
بهشت یا جهنم؟ جفتش برام ترسناکه بهشت ترسناک تر! یاد شهربازی پینوکیو میوفتم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اگه اینجا کسی به شما بگه مثلا اینقدر پول میدم شما فلانی رو بن کن،اینکارو میکنین؟ خیر خودشو بن میکنم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
من وقتی بیام نمایشگاه شما رو ببینم اول یه زلی میزنم به شما بعد میام خودمو معرفی میکنم ،خوبه؟ عالیه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
یه سوال شخصی:شما چرا ازدواج نمیکنی؟ سعی کردم،زوده فعلا[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
در مورد دیبازی چه نظری دارین؟پتانسیل بالا،مدیریت ناکارآمد[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
هیچکس یا بهرام؟ جفتش [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
گیمفا قبلا یه مدیر دیگه داشته؟چی شد شما اومدی؟ آقای نراقی بودن که الان هم هستن و وظایف فنی رو به دوش میکشن.
میدوستین من اون موقع که گیمفا 10 گروه بیشتر کاربر نداشت من توش عضو بودم؟؟؟؟(یادش بخیر پشه پر نمیزد) پس حق آب و گل داریا[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
زومجی | بازی زیر ذرهبین
www.zoomg.ir
www.zoomg.ir
![[تصویر: logo268.png]](http://zoomg.ir/file/2014/11/logo268.png)