(07-16-2013, 06:41 PM)'kaftare_bad' نوشته است:لینک سالمه خودم همین الان تستش کردم روش کلیک کن تا دانلود بشه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img](07-16-2013, 12:27 AM)'mahdi081' نوشته است:(07-15-2013, 09:47 PM)'Ruthless' نوشته است:شما فایل پست اپدیت 3 این تایپک رو دانلود کن(07-12-2013, 12:24 PM)'mahdi081' نوشته است:با چه تنظیماتی؟[img]images/smi/s0 (5).gif[/img] واسه من بعضی از فایت ها خیلی اهسته می شه و بعضی ها بدجوری سریع می شه [img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img](07-12-2013, 12:45 AM)'assassincreed' نوشته است: سلام میشه بگید چه طوری میشه با کیبورد راحت بازی کردبا کیبورد راحت نمیشه بازی کرد ولی اگه بازی کنی برات راحت میشه
میتونی از قسمت تنظیمات بازی هر طور که راحتی کلیدهای کیبورد رو تنظیم کنی برای بازی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
(07-12-2013, 10:32 AM)'krazy_kow@' نوشته است: نه ممنون فعلا بازی خودش مشکل داره خیلی تند ی بار خوبه . اینم که شما می گید مشکل دارهداداش بازی مشکل نداره
این بازی افت فریم اش شبیه به بازی های دیگه نیست به جای اینکه تیک بزنه
بازی اهسته میشه مشکل گرافیکی هستش
من هم مشکل شما رو داشتم ولی با تنظیمات مشکل حل شد [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
الان باید چه کار کنم؟
فایل Coalesced رو در این \DiscContentPC\Config مسیر بریز
به احتمال زیاد درست میشه برای من که درست شد
این فایل لینکش واسه من ایراد داره [img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
آپديت 5
سلام
باز هم با یه ادیت دیگه اومدم
با این ادیت لباس شخصیت noob به رنگ ابی میشه
این ادیت رو میتونید از اینجا دانلود کنید
بعد از دانلود فایل هارو در این مسیر DiscContentPC\Asset بریزید و از بازی لذت ببرید
اگر به مشکل برخورد کردید همین جا سوال کنید
خبر خوش سازنده های مد و ادیت گفتند امکان داره مد کریتوس رو برای pc بسازند
وقتی همه چیو میخوای از بام دنیا بهت نگاه میکنن گرگا
زوزه میکشن آروم آروم بیدار میشی با هشدار
شنا کن این یه دریاس من درویش شرقم برا فردا