07-20-2013, 05:42 PM
(07-20-2013, 04:03 AM)'Admin' نوشته است: نقد خوبی بود. رو بخش مقدمه بیشتر کار کن. یه چیز هیجانی تر بنویس یارو با کله تا ته متنت رو بخونه. پیاز داغش رو زیاد کن [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
خوب درحقیقت نقدم برگرفته از نقدای انگلیسی زبان سایتای معروف زمینه بازی بود.یقینا مقدمه میتونه سبب افزایش علاقه مخاطب درخواندن بشه ولی خوب کسی که حالا حوصله خوندن نداره براش مهم نیست که مقدمه چجوری باشه،سعی کردم عین نقدای انگلیسی زبان معتبر پاراگراف بندی منظمی براش طرحی کنمو از عنوان بندی های بی مورد هم پرهیز کنم.گرافیک و صداگذاری رو هم که عینا در نقاط مختلف نقد عین بازم نقدای انگلیسی معتبر تزریق کردم،گرافیک و صداگذاری یقینا نباید پارامترهای جدایی از گیم پلی محسوب بشن.والا بازم طبق استاندارد نقدای انگلیسی زبان چیزی به اسم زیاد کردن پیاز داغو براش در نظر نگرفتم،سعی کردم جاهای بی معنی و گنگ متن رو بشدت باز کنم عین همین سختی بازی.در نهایت بیش تر سعی کردم تقلیدی باشه تا ابتکاری،راستش بنظر من سبک خاص داشتن برای هر نویسنده عجیب نیست ولی بهتره که نقد براساس استانداردهای روز جهان باشه،مثلا میگم نقد مترو رو شاید تویه فروم بازخورد دیدنی ای داشت ولی از هم گسیخته و پراکنده بود:
https://forum.gamefa.com/Thread-%D8%AA%D...last-light
اما سعی می کنم مقدمه های جذاب تری طرحی کنم تا نقد از همون ابتدا خودشو نشون بده.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]