امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دنیای رنگارنگ نقد وبررسی بازی rayman legends
(09-08-2013, 06:04 PM)'Admin' نوشته است: منتظر این نقد بودم چون یک منتقد خوب با بازی های جم و جور اصولا به مشکل بر میخوره وگرنه یه بازی مثل اساسین یا COD راحت تر میشه نقد کرد...

ولی میرسیم به مشکلاتت از نظر من:
1. 3 خط اول مقدمه کاملا محاوره نوشته شده ولی فن بیانت خیلی خوب بود و خواننده مشتاق میشه ادامه نقدتو بخونه.
2. بعضی نقدها رو من میگم نقد هندِلی! یعنی شروع می کنی به نوشتن تا یک ایده بیاد تو سرت. اشکالی نداره. همه آدم ها این شکلی شروع می کنن. حداقل 70% نویسنده ها ولی یک نویسنده خوب اینه که یه برنامه و چارت برای خودش تعریف کنه قبل نوشتن نقد. چون فکرت کاملا درگیر هست که نکات مثبت و منفی رو بگی ولی مثلا اگه با خودت بگی من میخوام نقد ریمن رو بنویسم و برای این نقد میخوام مثلا 5 تیتر بزنم لا به لاش. 1 تیتر رو اختصاص میدم به داستان، 1 تیتر به تاریخچه ریمن که چی بود و چی شد. ، تیتر سوم رو درباره گرافیک و موسیقی توضیح میدم، تیتر 4 میرم رو گیم پلی، تیتر 5 هم جم می کنم نقد رو......
من احساس کردم که نقد شما هندِلی هست. Word رو باز کردی و بسم الله ولی باور کن علیرضا که بر برنامه قبلی میتونستی بهتر بنویسی.

3. انتظار داشتم طنز بازی رو اشاره کنی که دقیقا مثل منتقد بازی Saint row نادیده گرفتی. طنز بازی ریمن خیلی خوب بود! اسم مراحل رو مگه ندیدی؟ Dragon slayer، How to shoot your dragon? ، The dark creature rises ، 20000 lums under the sea و ..... همگی از اسم انیمیشن ها و فیلم ها الهام گرفته شده کماکان که یک فصل از بازی که تو دریا هست از بازی splinter cell: Double agent اقتباس گرفته.
4. اندکی خسته کننده میشه. که باید نکته منفی ذکر می شد نه نکته مثبت.

منتظر کارهای بهتری ازت هستم. [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

باشما موافقم در مورد جمله اول که این گونه بازی ها که مثلا روی کنسول فقط از 4 دکمه A X RT B استفاده میشه این گونه بازی ها نقد سخت تری دارند و منتقد اینگونه بازیها دل شیر دارد [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] مقدمه شاید محاوره بود ولی من کلا از عنوان و مقدمه ام خیلی خوشم اومد تو کل مقاله بهترین بخش عنوان و مقاله بود در مورد هندلی بودن نه کاملا ولی اینکه یکی از مشکلات من اینه که فکر میکنم و نقد رو روی ذهنم میارم ولی موقع نوشتن یادم میره چی فکر کرده بودم کلا تو همه ی چیزا اینجوریم زود یادم میره در مورد گزینه 3 هم حق کاملا با شماست متاسفانه من به اسم مرحله ها دقت نکرده بودم و متوجه اشتباهم شدم .
در آخر اینکه این نقد نکات مثبتش خیلی بیشتر از نکات منفیشه وجملات پر مغز ساخته ذهن خلاق خودم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] رو زیاد داره .
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
I'm nuclear
I'm wild
I'm breaking up inside
A heart of broken glass
Defiled
Deep inside
The abandoning child

پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دنیای رنگارنگ نقد وبررسی بازی rayman legends - توسط alirezam - 09-08-2013, 09:31 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,100 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,548 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,522 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,828 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo
  آفریقای وحشی با چاشنی زامبی:نقد وبررسی عنوان Resident Evil5 S.T.A.R.S 9 4,707 10-21-2016, 08:05 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان