09-26-2013, 06:02 PM
(09-26-2013, 05:54 PM)'alirezam' نوشته است: اول تشکر کنم با اینکه یکن دیر شد ولی مرسی1. الآن بتمن رو صدا می کنم بیادها![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
1.منظورت از جمله اول چی بود مگه بتمن تو کامیک های marvel بوده ؟ قهرمان های marvel همه بچه سوسول اند [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] just DC
2.اون قسمت که گفتی بتمن آرکهام هست خیلی خوب بود، من یه دفعه کلی با فرهان حسینی سر این مسئله جر وبحث کردیم اون می گفت آرخام منم میگفتم [img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
3.ولی زیادی درباره زبان انگلیسی صحبت کردی !
4.خط اولی که درباره بتمن نوشتی، اشتباه تایپی دارد "رکزآلود" نه "رمز آلود "
5.تو قسمت توضیحات black mask در باره ی شرکتش هم میتونستی توضیح بدی
6.میتونستی درباره ی firefly دشمن بتمن که تازه معرفی شده هم اطلاعات بدی
7.نبینم از UE ایراد بگیریا [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
2. بچگی کرده! شما ببخشیدش! راستش رو بخوایین، من خودم روی این موضوع با خیلی ها دعوا کردم و خواستم به صورت غیر مستقیم به وسیله این مطلب متوجه اشتباهشون کنم![img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
3. دیگه مقاله کامل اینجوریه دیگه![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
4. توی مقاله ی حدوداً 4500 کلمه ای، یک کلمه فقط اشتباه شده![img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
5. دیدم اگه بنویسم، باید در مورد خیلی چیزهای دیگه هم بنویسم که وقت زیاد می خواست![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
6. همون طور که خودت هم گفتی، تازگی ها معرفی شده! برای همین![img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
7. دیگه هر موتوری مشکلی هم داره![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ممنونم از نظرت![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]