09-27-2013, 07:31 PM
(09-27-2013, 07:25 PM)'arian esmaili' نوشته است:2014[img]images/smi/s0 (43).gif[/img](09-27-2013, 06:52 PM)'ALAN PAYNE' نوشته است:(09-27-2013, 06:41 PM)'a.gamer' نوشته است: مقاله خوبی بود؛ ولی بازی های مورد انتظار و کنسول ها اصلاً جالب نبود!خیلی جالبه بعضی ها مقالرو نمیخونن که هیچ اسم مقالرم نمیخونن!!!![img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
1. Witcher 3 : Wild Hunt، رو ننوشتی! خیلی ناراحت شدم!
2. Metal Gear Solid : The Phantom Pain رو ننوشتی، داشتم رگم رو میزدم! مگه تریلر گیم پلی رو ندیدی؟!
3. اگه اندکی به مقایسه های منتقدین بزرگ جهان نگاه کنی، آخر مقاله به هر دو سوژه، نمره مساوی میدن؛ اما شما این کار رو نکردی و میشه گفت عددالت رو رعایت نکردی و با کمال فن بازی، مقالت رو نوشتی!
4. Infamous : Second Son، رو هم از قلم انداختی! الآن زنگ میزنم به Delsin تا بیاد!!
5. Tearaway، ساخته جدید مولوکل مدیا، یک شاهکاره! استودیویی که یکی از بهترین بازی های جهان یعنی "بزرگ سیاره کوچک" رو ساخته!
6. کجای کار XBOX ONE، موفق تر بوده!! این دیگه خیلی ناراحتم کرد! کنفرانس مطبوعاتی ماکروسافت، یک جوک به تمام معنا بود! بحث درباره XBOX 360 و دست گذاشتن توی جیب و حرف های دان متریک و ....
دیگه کلاً یک ذره فن بازی کردی![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] ممنون![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
10 بازی برتر پاییز 1392
فکر نکنم ازاین واضح تر بشه گفت.
درزمینه ی پلتفرم هاهم منظورم عملکردشون تو پاییز 1392 هست نه چیز دیگه وگرنه من خودم طرفدار ps4 هستم.
بازم فکر نکنم ازاین بشه واضح تر گفت.
دیگه ازشما که نویسنده ی مبتدی هستی بعیده!
خیلی واضح گفتم!
درضمن خیلی ممنون که حتی اسم مقاله من هم نخوندی[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
(09-27-2013, 06:47 PM)'arian esmaili' نوشته است:مگه ویچر پاییز 92 منتشر میشه؟؟؟؟؟[img]images/smi/s0 (66).gif[/img](09-27-2013, 06:41 PM)'a.gamer' نوشته است: مقاله خوبی بود؛ ولی بازی های مورد انتظار و کنسول ها اصلاً جالب نبود!
1. Witcher 3 : Wild Hunt، رو ننوشتی! خیلی ناراحت شدم!
2. Metal Gear Solid : The Phantom Pain رو ننوشتی، داشتم رگم رو میزدم! مگه تریلر گیم پلی رو ندیدی؟!
3. اگه اندکی به مقایسه های منتقدین بزرگ جهان نگاه کنی، آخر مقاله به هر دو سوژه، نمره مساوی میدن؛ اما شما این کار رو نکردی و میشه گفت عددالت رو رعایت نکردی و با کمال فن بازی، مقالت رو نوشتی!
4. Infamous : Second Son، رو هم از قلم انداختی! الآن زنگ میزنم به Delsin تا بیاد!!
5. Tearaway، ساخته جدید مولوکل مدیا، یک شاهکاره! استودیویی که یکی از بهترین بازی های جهان یعنی "بزرگ سیاره کوچک" رو ساخته!
6. کجای کار XBOX ONE، موفق تر بوده!! این دیگه خیلی ناراحتم کرد! کنفرانس مطبوعاتی ماکروسافت، یک جوک به تمام معنا بود! بحث درباره XBOX 360 و دست گذاشتن توی جیب و حرف های دان متریک و ....
دیگه کلاً یک ذره فن بازی کردی![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] ممنون![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
دقیقا اومدم دوباره تو این تاپیک تا اینو بگم the witcher رو از قلم انداختی اضافه می کنی یا اخطار می گیری (شوخی کردم)
بابا توروخدا حداقل اسم مقالرو بخونید.
10 بازی برتر پاییز 1392
پس کی میاد
ویکیپدیا