09-27-2013, 10:09 PM
سلام دوباره.
حوصلم سر رفت گفتم بیام یکم سر کارت بذارم :)
جواب همه سوالا رو میدونم ولی خواهشا پاسخ دهید تا بقیه بهره مند شوند[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
نام:
نام خانوادگی:
صندلی چندم میشینی؟
سر جلسه درس تو دانشگاه حواست به معلمه یا دختر بغل دستیت؟!؟!!!!؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]:
با چی حال می کنی تو دنیا؟
دوست داری کیو خفه کنی تو انجمن؟
دست راست یا دست چپ؟
جریان اسنیک چیه؟ خیلی دوستش داری از خط پیشونیت معلومه!:
نوب یا اسکورپین؟
خب منو میشناسی؟؟ من که نمیشناسمت[img]images/smi/s0 (83).gif[/img]:
چرا کلا شب زنده داری می کنی تو؟!؟ هرچی خبر تو ساعت 4 یا 3 صبح تو سایته مال تو هست!! خب برو بخواب مگه کار نداری؟!؟[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]:
موهات چه مدلیه؟؟؟
یه نفس بخون حال کنیم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]:
آهنگ سنتی یا آهنگای چرت و پرت جدیدا؟!!؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بگو خببببب
بدو برو رنگ جوابتو به بنفش به افتخار بازی سینتس رو عوض کن[img]images/smi/s0 (25).gif[/img](هیچ بهانه ای قابل قبول نمیباشد[img]images/smi/s0 (86).gif[/img])
بخوای فحش استاد بدی به کدومشون میدی؟ چرا؟
شنیدی میگن GTA V از واچ داگز بهتره؟!؟؟؟ شگفتا[img]images/smi/s0 (34).gif[/img]
شنیدی طرف گرافیک GTA و WD را مقایسه میکنه؟!؟[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]:
استاد سوتی بده چیکار میکنین؟ ما معلممون سوتی میده کاری میکنم به شکر خوردن بیفته[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]:
معدلتو بگو ببینم بچه درس خونی یا نه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]:
بگو خب
من حوصلم سر رفت برو رنگتو به سبز تغییر بده[img]images/smi/s0 (25).gif[/img](هیچ بهانه ای قابل قبول نمیباشد[img]images/smi/s0 (86).gif[/img])
همه ی جواباتو حالا صورتی کن[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]:
بخوای با یه کلت منو بزنی کجامو هدف میگیری؟
یه جک بگو بخندیم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img](حالا مثل دفعه قبل میگی جک[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]):
برو به امید خدا به درسات برس نشستی اینجا چیکار؟[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
خداحافظ برم برای فیزیک و ادبیات بخونم فردا امتحان دارم[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
خدا یارت[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
حوصلم سر رفت گفتم بیام یکم سر کارت بذارم :)
جواب همه سوالا رو میدونم ولی خواهشا پاسخ دهید تا بقیه بهره مند شوند[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
نام:
نام خانوادگی:
صندلی چندم میشینی؟
سر جلسه درس تو دانشگاه حواست به معلمه یا دختر بغل دستیت؟!؟!!!!؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]:
با چی حال می کنی تو دنیا؟
دوست داری کیو خفه کنی تو انجمن؟
دست راست یا دست چپ؟
جریان اسنیک چیه؟ خیلی دوستش داری از خط پیشونیت معلومه!:
نوب یا اسکورپین؟
خب منو میشناسی؟؟ من که نمیشناسمت[img]images/smi/s0 (83).gif[/img]:
چرا کلا شب زنده داری می کنی تو؟!؟ هرچی خبر تو ساعت 4 یا 3 صبح تو سایته مال تو هست!! خب برو بخواب مگه کار نداری؟!؟[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]:
موهات چه مدلیه؟؟؟
یه نفس بخون حال کنیم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]:
آهنگ سنتی یا آهنگای چرت و پرت جدیدا؟!!؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بگو خببببب
بدو برو رنگ جوابتو به بنفش به افتخار بازی سینتس رو عوض کن[img]images/smi/s0 (25).gif[/img](هیچ بهانه ای قابل قبول نمیباشد[img]images/smi/s0 (86).gif[/img])
بخوای فحش استاد بدی به کدومشون میدی؟ چرا؟
شنیدی میگن GTA V از واچ داگز بهتره؟!؟؟؟ شگفتا[img]images/smi/s0 (34).gif[/img]
شنیدی طرف گرافیک GTA و WD را مقایسه میکنه؟!؟[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]:
استاد سوتی بده چیکار میکنین؟ ما معلممون سوتی میده کاری میکنم به شکر خوردن بیفته[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]:
معدلتو بگو ببینم بچه درس خونی یا نه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]:
بگو خب
من حوصلم سر رفت برو رنگتو به سبز تغییر بده[img]images/smi/s0 (25).gif[/img](هیچ بهانه ای قابل قبول نمیباشد[img]images/smi/s0 (86).gif[/img])
همه ی جواباتو حالا صورتی کن[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]:
بخوای با یه کلت منو بزنی کجامو هدف میگیری؟
یه جک بگو بخندیم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img](حالا مثل دفعه قبل میگی جک[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]):
برو به امید خدا به درسات برس نشستی اینجا چیکار؟[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
خداحافظ برم برای فیزیک و ادبیات بخونم فردا امتحان دارم[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
خدا یارت[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]