(09-29-2013, 03:49 PM)a.gamer نوشته است:داداش بگیر بیا ما رو بزن(09-29-2013, 12:33 PM)'PWLG' نوشته است: به نام خداکی گفته که همه ی بازی هاش خوبن؟! شما نمرات flashback رو دیدین؟![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
خسته نباشی. به نظر من عالی بود. ایرادتی که دوستان گرفتند هم زیاد قبول ندارم. چون برای تفکیک مصاحبه از متن اصلی، از رنگ بندی استفاده کردی. مقدار مقاله هم کافی بود دیگه، میخواید رمان بنویسه؟
ولی خوشم میاد که با یوبیسافت حال میکنی. رودست این شرکت اصلا نیومده.
بازیاش همه بی نظیرند.
دستت درد نکنه.
در پناه حق
فکر کنم کمپانی که بازی بد نداشته باشه، Naugh...ty Dog هست![img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
اسم این بازی رو اولین باره که میشنوم.
فلش بک؟ شما تصاویر بازی رو نگاه کن. انتظار داشتی یه بازی قدیمی سگا که ریبوت شده بیاد بشه بهترین بازی سال؟
معلومه که برای سرگرمی و زنده کردن خاطرات گیمرهای قدیمی اینکارو کرده.
عزیزمن چرا لجبازی میکنی؟ غیر از این نبود مثال بزنی؟ بزار خودم بگم، بازی tmnt هم خوب بود ولی از "مونترئال" بیشتر انتظار داشتم. تازه همین بازیها در حد متوسط اند، نه بد و خیلی بد. بازیهای ضعیف دیگه ای هم داشته ولی خب که چی؟ فرانچایزهای موفق و پرطرفدار یوبیسافت از ناتی داگ بیشتره و خیلی بیشتر خواهد شد.
گذشته از همه اینا "ناتی داگ" کمپانیه؟ یا استودیو؟
شما یه استودیو که هرچند سال یه بار، یه بازی میده بیرون رو بایه کمپانی بزرگ که چندبرابر "ناتی داگ"، شعبه و استودیو داره و سالی چندتا بازی خوب وبعضی اوقات شاهکار میده بیرون مقایسه میکنی؟ اونم یه استودیوی انحصاری؟
اکثر این حرفا به خاطر the last of us هست. البته در عالی بودن این بازی شکی نیست (یه روز باید برم کلوپ تا بازیش کنم) ولی مقایسه یه استودیو با یه کمپانی بزرگ فراتراز خنده دار بودنه.