10-13-2013, 04:34 PM
امروز هندسه داشتیم کلاسمون طبقه بالاست کلاس اولی ها هم رفته بودن لابراتوار شیمی بیرون از مدرسه دیدیم معلم نیومده برداشتیم رو تخته توتال وار بزنیم وای چه فازی میداد یهو بکس خبر دادن معلم داره میاد ماهم بهم گشتیم که بازی رو ببندیم اما فرصت نشد و ب خاموش کردن پرژکتور افاقه کردیم اومد معلم درس داد گفتش که بلند شید برید مودم طبقه دو رو روشن کنید می خوام چندتا سوال خوب براتون پیدا کنم ما هم ترسان و لرزان رفتیم روشن کردیم مودم رو و پرژکتور روشن شد و انتظار داشتم از کلاس بیرونم کنه با این که خیلی با معلمه رفیق شده بودم خلاصه بلند شد نگاهی کرد به تخته ازم پرسید " توتال واره؟؟؟" همچین با وحشت گفتم "بببله...ما نبودیم بچه ها..." که صحبتم رو قطع کرد و قلم برداشت شروع کرد به بازی[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
ناکس دست به بازیش هم خوب بود کلهم ناحیه شرقی رو در 40 دقیقه فتح کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتش هقته بعد عوضش زنگ تفریح هم نگه تون میدارم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ماهم خندیدیم
ناکس دست به بازیش هم خوب بود کلهم ناحیه شرقی رو در 40 دقیقه فتح کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتش هقته بعد عوضش زنگ تفریح هم نگه تون میدارم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ماهم خندیدیم