امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روز بر علیه شب | پیشنمایش Dying Light
بازی جالبی میتونه بشه ولی هنوز نظر منو به خودش جلب نکرده... نوآوری های جدیدی میخوام تو این سبک

-----------------------------
- تیتر نامفهوم هست. "روز علیه شب" رو توضیح بده که چرا این اسم رو گذاشتی روی این بازی... من هنوز نمیتونم رابطه خاصی بین جانبخشی روز و شب و بازی ترسناک Dying light رو بفهمم. تیتر جالبی که میتونستین بزنین و انتظار داشتم این بود که از خود اسم بازی یعنی " نور در حال مرگ" استفاده کنین. تیترهای قشنگی میشد در آورد... مثل: نور مُرده، فضای مُرده/ طلوع کم فروغ ترس/ و ....

- الان درباره حرف زدن درباره گرافیک زوده. البته یه جمع بندی کلی کردی که مشکلی نداره ولی بحث سر تکستچر الان خیلی خیلی زوده! باید تریلر In-game رو ببینیم تا بشه دربارش نظر داد.
- بهتر بود بازی دد آیلند رو اولین بار به صورت انگلیسی می نوشتی و بعد به صورت DI مخفف می کردی. لفظ فارسی این بازی تو زبان فارسی ما جا نیفتاده.
- اکثر مشکلات نگارشی تو این مقاله به خاطر Space و فضا ندادن و یا دادن به کلمات بود. مثلا آن ها غلطه. آنها و ....
- احساس کردم نیمه پایانی پیش نمایشت رو از روی خستگی داشتی پیش می بردی. من بارها گفتم اگه 1% احساس خستگی تو نوشتن بهتون دست داد. بندازین کنار مطلب رو. چند ساعت بعد برین رو کارش و در ضمن این انتظار رو داشتم قبل از ارسال تاپیک یک بار بخونی و سوتی های املایی که دادی رو برطرف کنی!

18 آیتم نگارشی
6 آیتم املایی
مطلبت هم 3200 کلمه بود. بیش از 3 هزار کلمه، کسر نمره میگیرین از دفعات بعد!

نمره به پست اول اضافه شد.
The more you give, the more I maim              
You are spirit, and I am bane                                                      
Your truth strikes through, as steel guides true                                                                              
It's enough for pride, but not enough to survive

پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: روز بر علیه شب | پیشنمایش Dying Light - توسط dark_prince277 - 11-02-2013, 10:23 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نغمه خون و مرگ | پیشنمایش عنوان Battlefield 1 Maziyar Hemmati 8 3,886 09-30-2016, 03:00 AM
آخرین ارسال: Maziyar Hemmati
  آخرالزمان را از نوع ماشینی تجربه کنید | پیشنمایش عنوان Horizon: Zero Dawn Maziyar Hemmati 3 2,820 08-29-2016, 02:22 PM
آخرین ارسال: Marcus Holloway
  چالش، جنگ با شما را می طلبد | نقد و بررسی عنوان مستقل Hyper Light Drifter Writer Bot 4 2,677 04-29-2016, 04:58 PM
آخرین ارسال: BadBoy4Ever
  زندگی به سبک Nathan Drake | پیشنمایش Uncharted 4 سجاد محمدی پور 17 6,318 03-16-2016, 01:36 PM
آخرین ارسال: سجاد محمدی پور
  زامبی کشی الحاقی/ نقد و بررسی بسته الحاقی The Following بازی Dying Light saeed aghababaee 9 4,244 03-01-2016, 01:11 AM
آخرین ارسال: Lightninghero

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان