11-14-2013, 01:15 AM
درود تو روت!![img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
چه جالب انگیزناکه که سومین پست من تو سایت تو همچین تاپیکیه!! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
خب قُلِنچ های انگشتای دستت رو بشـکـون و با حفظ خونسردی به سوالات زیر جواب بده. (لطفا این حرکات را در خانه و بدون وسایل ایمنی انجام ندهید!) [img]/images/smi/new/120.gif[/img]
1.به نظرت جیگساو کار درستی میکنه که آدمای بد رو به سزای عملشون میرسونه؟؟اونم انقد فجیع؟؟ [img]/images/smi/new/217.gif[/img]
2.کدوم یکی از قربانیای جیگساو رو هیچ وقت یادت نمیره؟؟ [img]images/smi/s0 (80).gif[/img]
3.رابطت با اساسین چطوره؟؟[img]/images/smilies/smilies1/s (13).gif[/img]
4.چطوری خوبی خوشی سلامتی خوش میگذره؟؟[img]images/smi/s0 (84).gif[/img]
5.اگه روی یه بازی که خیلی دوستش داری زده باشه +80 سال:
الف/صبر میکنی 80 سالت بشه و بعد بازیش میکنی؟ [img]/images/smi/new/301.gif[/img]
ب/یه ماژیک میگیری و تبدیلش میکنی به +8 سال؟ [img]/images/smi/new/58.gif[/img]
ج/ ؟؟؟
6.سریال خارجی میبینی؟؟چی؟؟چرا؟؟[img]images/smi/s0 (71).gif[/img]
7.زنده ای؟؟ [img]images/smi/s0 (46).gif[/img]
8.خوابت نمیاد؟؟ [img]images/smi/s0 (49).gif[/img]
9.تا حالا سعی کردی تبدیل به یه خرس بشی؟؟ [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
10.تا حالا سعی کردی ماشین زمان بسازی؟؟ [img]/images/smi/new/100.gif[/img][img]/images/smi/new/112 (1).gif[/img][img]images/smi/s0 (47).gif[/img]
راستی من تو سایت تازه واردم بهم خوش آمد بگو ببینم!! [img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
بدرود به روت! [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
چه جالب انگیزناکه که سومین پست من تو سایت تو همچین تاپیکیه!! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
خب قُلِنچ های انگشتای دستت رو بشـکـون و با حفظ خونسردی به سوالات زیر جواب بده. (لطفا این حرکات را در خانه و بدون وسایل ایمنی انجام ندهید!) [img]/images/smi/new/120.gif[/img]
1.به نظرت جیگساو کار درستی میکنه که آدمای بد رو به سزای عملشون میرسونه؟؟اونم انقد فجیع؟؟ [img]/images/smi/new/217.gif[/img]
2.کدوم یکی از قربانیای جیگساو رو هیچ وقت یادت نمیره؟؟ [img]images/smi/s0 (80).gif[/img]
3.رابطت با اساسین چطوره؟؟[img]/images/smilies/smilies1/s (13).gif[/img]
4.چطوری خوبی خوشی سلامتی خوش میگذره؟؟[img]images/smi/s0 (84).gif[/img]
5.اگه روی یه بازی که خیلی دوستش داری زده باشه +80 سال:
الف/صبر میکنی 80 سالت بشه و بعد بازیش میکنی؟ [img]/images/smi/new/301.gif[/img]
ب/یه ماژیک میگیری و تبدیلش میکنی به +8 سال؟ [img]/images/smi/new/58.gif[/img]
ج/ ؟؟؟
6.سریال خارجی میبینی؟؟چی؟؟چرا؟؟[img]images/smi/s0 (71).gif[/img]
7.زنده ای؟؟ [img]images/smi/s0 (46).gif[/img]
8.خوابت نمیاد؟؟ [img]images/smi/s0 (49).gif[/img]
9.تا حالا سعی کردی تبدیل به یه خرس بشی؟؟ [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
10.تا حالا سعی کردی ماشین زمان بسازی؟؟ [img]/images/smi/new/100.gif[/img][img]/images/smi/new/112 (1).gif[/img][img]images/smi/s0 (47).gif[/img]
راستی من تو سایت تازه واردم بهم خوش آمد بگو ببینم!! [img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
بدرود به روت! [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]