(11-17-2013, 04:41 PM)'amir game' نوشته است: سلام. چند تا سوال که تو آمپاس شدید میزارتت....سلام، بزار[img]/images/smi/new/nau.gif[/img]
0=جواب سوالای منو با آبی بده.... [img]/images/smi/new/113.gif[/img]
نظرت در مورد افراد زیر...
مرتضی=همه ی تاپیک ها رو می بنده!!
رسول=یک رومان نویس عالی
من=بسیار مقرراتی و گرمایی (چون گفته بودی عربستان خیلی گرمه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img])
بهترین کاآموز=اقا ارین،البته شما هم که جای خدتون رو دارید[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
بد ترین کارآموز=[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]Amir Khomayeziچون خیلی وقته که سر نزده و گفته گیمفا خوب نیست
بهترین مدیر=مدیر انجمن:Expellite ولی برای سایت:kasra
بدترین مدیر=بد که نه ولی خیلی کم ان می شهrazhaypenhan
تیم مدیریتی گیمفا=یک تیم موفق و عالی
روز اولی که اومدی گیمفا چه حسی داشتی؟هیچی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
به نظرت خودت تگ میگیری؟انشالا
نظرت در مورد[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] =این رو دوبار پرسیدی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
نظرت در مورد قالب سایت گیمفا=[img]/images/smi/new/128.gif[/img]
با کیا رفیقی تو فروم؟ (رفیق فابریک) ؟؟a.gamer،mr.fullhd،mohammad-ps4
راستی ممنونم که بازم سوال کردی فقط خدا کنه به خاطر این سوال ها بن نشم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اگه بن شدم تقصیر توبود [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
و من الـ.. توفیق
(11-17-2013, 05:15 PM)'arian esmaili' نوشته است: درود درود خداوند بر تو
گفتم بزار ذوق مرگ شی بگی دو تا کارآموز با هم دارن می پرسن [img]/images/smi/new/241.gif[/img]
خوب سوالا رو حال کن
تا حالا جلو دخترا ضایع شدی چند بار (الان میگه نه من می دونم میگه نه اصلا لعنت به من که این سوال رو پرسیدم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img])نه خدایی
چندبار زدی تو فک یه نفر 3 بار دقیق یادمه
چند بار سوالات امتیازی ریاضی رو حل کردی می شه بعث رو عوض کنی
تا حالا جاییت شکسته کجاهات بله دستم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اگه یه روز بگن تو یه مسابقه یه میلیارد برنده شدی چیکار می کنی ( خودم همه رو وقف می کنم به بنیاد مستضعفین[img]images/smi/s0 (43).gif[/img])به ادمین پول می دم تگ می گیرم[img]/images/smi/new/nau.gif[/img]
از پله ها تا حالا افتادی یادم نیار[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی نمی دونم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
تا حالا آشپزی کردی اره
از کدوم یک از کارتون های بچگیت هنوزم خوشت میاد تام و جری و باب اسفنجی[img]images/smi/s0 (30).gif[/img]
وقتی بوی نماز خونه ی مدرسه به دماغت چه حسی داری [img]/images/smi/new/128.gif[/img] خودت جواب دادی که با این شکلکه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
از تقسیم 1/2 به 30 چه عددی حاصل میشه اگه یه بار دیگه از ریاضی سوال کنی می گم تگ رو از تو بگیرن[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
تا حالا چند بار توی یک مسیری که داشتی میرفتی خیلی بهت فشار اومده ولی دستشویی پیدا نکردی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] من یه بار سه روز دست.شویی نرفتم[img]/images/smi/new/wall.gif[/img]
چرا اینقدر میگن بهشت خوبه (جایی که PS3 نباشه خوب نی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img])[img]images/smi/s0 (60).gif[/img] تو با این سوالت خد.ا رو به چالش کشیدی!!
می دونم کم بود ولی باحال بود[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] دستت درد نکنه که بازم سوال کردی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
و من الـ.. توفیق
:)