11-19-2013, 05:20 PM
-----------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------
===============================================================یکی از سخت ترین خداحافظی هاخداحافظی با سنگیه که از سر کوچه تا دم خونه شوتش کرده ای !--------------------------------------------------------------------------------ما از اونايى هستيم كه دعاهامون ميخوره به پنجرهبعد كمونه ميكنه ميخوره به سقف، سقف خراب ميشه رو سر خودمون !
-------------------------------------------------------------------------------آنتی ویروس لپ تاپمو یک سال و نیمه آپدیت نکردمیه ماهه پیغام میده: هر غلطی دوست داری بکن من دیگه کاری به کارت ندارم !
------------------------------------------------------------------------------این روزهاهمه ناقص الخلقه هستندهیچ کسی دل و دماغ ندارد !
-----------------------------------------------------------------------------کتری مثل مادر شوهره مدام در حال جوشیدن !عروس مثل قوریه که با جوشیدن کتری اونم کم کم داغ میشه !پسر مثل استکانه نصفشو کتری و نصفشو قوری پر میکنه !خواهر شوهرم مثل قاشق چای خوریه میاد به هم میزنه و میره ! :))
-------------------------------------------------------------------------تنها پیشگیریه مفیدی که ما ایرانیا تو زندگیمون میکنیمپر کردن آفتابست که یوقت تو توالت گیر نکنیم بدبخت شیم ! -----------------------------------------------------------------------سعی کن تو زندگیت مثل اینترنت اکسپلورر پررو باشی!با اینکه میبینه فایرفاکس و کروم و Safari نصب داریولی موقع ورود به سایت دانشگاه باز میاد میگه میخوای منو Browser اصلیت کنی؟
---------------------------------------------------------------------اینقد سطح آرزوهامو اوردم پایین به نفت رسیدمفقط پول ندارم پالایشگاه بزنم :|
-------------------------------------------------------------------به لقمان گفتند : ادب از که آموختی ؟حرفهایی زد که اگه بگم عمراً تو خنده بازار چاپ شه !خیلی عصبانی بود معلوم بود شاکی شده از سوالم
------------------------------------------------------------------آشپزی سختهولی میتونین با خلاقیت های کوچیک این کار رو برای خودتون به لذت تبدیل کنینمثلا من ﺩﯾﺮﻭﺯ ماستو خیار رو بدون خیار درست کردم خیلی هم خوب شد ^.^
-----------------------------------------------------------------میدونم دیگه پس فردا که بابا شدم ایه نازل میشهاحترام فرزند واجب است به فرزندان خود نیکی کنید که بهشت زیر پای فرزندان استتازه رضایتشونم باید جلب کنیم کصافطارو
-----------------------------------------------------------------
توی سایتی نظر سنجی گذاشته بودن پرسیده بودن : “کدوم سوغاتی از کدوم شهر رو خیلی دوست دارید ؟”
اکثر اونایی که شرکت کرده بودن زده بودن “LCD از بانه”
یعنی من عااااشق این هموطنانمونم !
----------------------------------------------------------------
مورد داشتیم پسره با اینترنت دایل آپ بازی هشت گیگابایتی دانلود کرده آخرش هم تو کامپیوترش بالا نیومده
هدفون هم یه جور سلاح سرد به حساب میاد برای دفاع در مقابل زر زدن اطرافیان !
همیشه آرزوم این بود مخاطب خاصم بهم خیانت کنه و عکساشو بندازم تو شومینه بسوزه ولی خوب اولا که عکساشو ندارم ، دوما من اصلا مخاطب خاص ندارم و سوما هم بین خودمون بمونه ، شومینه هم نداریم !
لامصب اونقدی که تو کارای من گره هست تو فرش شفقی تبریز نیست !
یارو نوشته “من خیلی لاغرم هر کار میکنم چاق نمیشم” ، یکی اومده کامنت داده رو تردمیل برعکس بدو !
----------------------------------------------------------------لقمان را گفتن ادب از که آموختی ؟اونقد خودش رو زد، اونقد خودش رو زد که نگو….گفت غلط بکنم دفعه ای دیگه به شما چیزی یاد بدم
ﻣﻦ ﺷﯿﺮﺟﻪ ﺯﺩﻥ ﺭﻭ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﻮ ﺁﺏ ﯾﺎﺩ ﺑﮕﯿﺮﻡ
ﻣﻮﻗﻌﯽ ﮐﻪ ﺭﻭ ﺳﺮ ﻋﺮﻭﺱ ﻭ ﺩﻭﻣﺎﺩ ﭘﻮﻝ ﻣﯿﺮﯾﺨﺘﻦ
ﯾﺎﺩ ﮔﺮﻓﺘﻢ!
----------------------------------------------------------------من حاضرم آمونیاک خالص تنفس کنم ولی….بوی ماه مهر به مشامم نرسه . . .
یادمه یه روز ﺩﺑﯿﺮ ﺭﯾﺎﺿﯿﻤﻮﻥ ﺍﻭﻣﺪ گفت : ﺷﻤﺎﻫﺎﻡ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻧﻤﺮﻩ ﻫﺎﺗﻮﻥ ﮔﻞ ﮐﺎﺷﺘﯿﺪ ، ﺩﻓﻌﻪ ﺩﯾﮕﻪ …
ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻢ : ﺩﺭﺧﺖ ﻣﯿﮑﺎﺭﯾﻢ !
ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﺮﺩﻥ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺩﯾﮕﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺎ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ به نفس ﮐﺎﻣﻞ ﺭﻓﺘﻢ بیرون !
---------------------------------------------------------------
متاسفانه آخر تابستون از آنچه در تقویم بنظر میرسد به ما نزدیک تر است !
---------------------------------------------------------------
گرانشی که هفته اول مهر من به بالشم دارم ، قطبهای غیرهمنام آهربا به هم ندارن !
---------------------------------------------------------------فقط یه ایرانی میتونه صبح جمعه ساعت ۶ با هزار مشقت و برنامه ریزی قبلیپاشه بره بیرون حلیم بخوره ، پارک بره ، ورزش هم کنهبعد ساعت ۹ برگرده خونه بگیره تا ظهر بخوابه !
-------------------------------------------------------------
امسال نمایشگاه کتاب نرفتم ، خودم تو خونه سیب زمینی سرخ کردم خوردم !
-------------------------------------------------------------لقمان را گفتند ادب از که آموختی؟گفت: از بی ادبانگفتند: قبل از اینکه ادب بیاموزی از کجا تشخیص دادی اونا بی ادبن؟گفت: خب دیگه خفه شین !
--------------------------------------------------------------
فقط یه کودک ایرانی وقتی میره تو صف نونوایی هرچی صبر میکنه میبینه همش آخره صفه!
--------------------------------------------------------------توصیه بابام به من موقع رانندگیسر کوچه ها یواش تر بپیچ ؛شاید یکی بی شعورتر از تو پیدا شد که از اونور بیاد :|
--------------------------------------------------------------
سر کلاس تنظیم خانواده ، استاد گفت :کسی اینجا متاهله ؟یکی از بچه ها گفت : من !همه یه جوری برگشتن نگاش کردن ،در این حد که طرف گفت :خب باشه طلاقش میدم
-------------------------------------------------------------ﺣﻮﺻﻠﻢ ﺳﺮ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ۱۱۸ﮔﻔﺘﻢ :ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺍﺩﯾﺴﻮﻥ ﺭﻭ ﻟﻄﻒ ﮐﻨﯿدﺍﻭﻧﻢ ﯾﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺩﺍﺩﺁﻗﺎ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺯﻧﮕﯿﺪﯾﻢﯾﮑﯽ ﻭﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﮔﻔﺖ ﺗﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﻓﺎﺭﺍﺑﯽ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ؟
------------------------------------------------------------فقط یه ایرانی میتونه پیتزا رو با دوغ ، نوشابه رو با آبگوشت ، سبزی رو با کوکوسبزیو کالباس رو با نون سنگک بخوره!
------------------------------------------------------------
به درجه ای از علوم فرابشری رسیدم که قبل از اینکه اس ام اسو باز کنم میدونم ایرانسله !
------------------------------------------------------------
از لقمان پرسیدند: ادب از که آموختی؟!
گفت: مدرسان شریف…
-----------------------------------------------------------
به این دو دسته افراد کار نداشته باشین ، طفلیا دست خودشون نیست :
یکی اونا که سوالی می پرسن که جوابش رو می دونن و دومی اینا که طبقه اول تا همکف رو با آسانسور میرن !
----------------------------------------------------------
تشکر یادتون نره
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]