11-27-2013, 02:11 PM
'smartuser dateline='' نوشته است:'amaz dateline='' نوشته است: دوستانی که میگن the last of us بده:با اینکه کاملا انجامش دادم دارم این حرف رو میزنم
اگر این بازی را انجام میدادید قطعا نظرتون این گونه نبود
من که خیلی با این بازی حال کردم
'Solid dateline='' نوشته است: بدون شك The Last of Us[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]خوب بله داستانش یک حالت تراژدیک و آخر الزمانی واقعا خوب داره . اما این کافیه ؟؟ به نظر من فقط نابودی و غم که نشد داستان داستان باید تنوع و ابعدا مختلف داشته باشه . فقط و فقط ترازدیکشد داستان آخه ؟؟
يه عنوان طنز مثل GTA V كه بر اساس سرقت پايه ريزى شده رو نبايد با عنوانى پر از احساسات مثل TLoU مقايسه كرد
اگر به داستانه داستان بایوشاک واقعا قشنگتره .
GTA خیلی واقعی تر هست نه از لحاظ قابلیت ها از نظر ترکیب خشونت و سقت و انسانیت و احساس یک جامعه فاسد و ترکیب این ها باهم .
GTA رو واقعا نباید با TLOU مقایسه کرد چون TLOU به گرد پای GTA هم نمیرسه [img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
به گرد پاش هم نميرسه؟؟؟!!!…بخدا دارم از عصبانيت منفجر ميشم!…شما چند روز پيشم يه گل واژه صادر فرمودي كه گفتي بازيياي Noughty Dog متوسطن و از همه چرت و پرت ترينشون هم The Last of Us ه! Really?¿!¡…هي ميگم چيزي نگم… استغفر الله…كوله پشتي جوئل ميرزه به كل هيكل اون بازياي …الله اكبر!!…
Even when your kind appears to triumph...still, we rise again. And, do you know why? It is because the order is born of REALIZATIOn. We require no creed! No indoctrination by desperate, old man. All we need is that the world be as it is. And THIS is why the Templars will never be destroyed!...i