امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتقا سیستم های از رده خارج شده نسل هفتمی
#1
اگر علاقه مند به تجربه ی بازی های جدید و به روز موجود در بازار هستید شکی نخواهد بود که با ورود به نسل هشتم کنسول ها با مشکلاتی از جمله افت فریم و کارایی سیستم شخصی خود مواجه شده اید. طبق شواهد و مدارک موجود و همچنین وضعیت ارز ایران ارتقا سیستم های شخصی با شناخت و آگاهی کامل مناسب و به صرفه ترین شیوه برای تجربه ی بازی های نسل هشتم به حساب می آید. تصمیم نهایی برعهده ی گیمر است تا از میان آیتم های زیر یکی را برای شروع به کار نسل هشتم خود دست و پا کند و از آن بهره ببرد:
1- استفاده از سیستم همیشگی
2- ارتقا سیستم
3- خرید کنسول PS4
4- خرید کنسول XBOX ONE
5- پیش خرید سیستم
ارتقا سیستم چیست؟
ارتقا سیستم به فرآیندی گفته می شود که پس از به اتمام رسیدن آن کارایی سیستم در زمینه ی اجرای بازی های ویدئویی و میزان فریم آن ها افزایش بیابد.
ارتقا سیستم می تواند شامل بخش های سخت افزاری و نرم افزاری - تاحدودی سخت افزاری سیستم شود:
ارتقا بخش های نرم افزاری (گاهی هم تا حدودی سخت افزاری) :
Driver کارت گرافیک:
اگر تاکنون به تجربه ی بازی Battlefield 4 بر روی سیستم شخصی خود پرداخته اید و از کارایی سیستمتان راضی نیستید بهتر است تا سری هم به نسخه ی درایور کارت گرافیک خود بزنید. بازی های نسل هشتم آپدیت های مخصوص نسل هشتم را نیز می طلبند. تاثیر نسخه ی درایور کارت گرافیک بسته به میزان تازگی و تناسب آن با بازی مورد نظر شما متفاوت خواهد بود. تاثیر نسخه ی درایور کارت گرافیک های برند انویدیا را می توانید به خوبی در بازی هایی همچون: Max payne 3، Battlefield 4  Crysis 3 و Call of Duty Ghosts مشاهده نمایید؛به گونه ای که با ارتقا نسخه ی درایور کارت برند انویدیا ی خود به راحتی می توانید به 10 فریم فراتر از حالت عادی سیستم خود دست بیابید. یقینا می دانید که برند ASUS معتبرترین برند گرافیکی در بین تمامی برندهاست. یکی از دلایل اصلی این اعتبار آپدیت به روز و متناسبی است که برای کارت های این برند همواره در اختیار شماست. سری به سایت ASUS بزنید و مراحل زیر را طی بنمایید:
1- به بخش مخصوص کارتهای گرافیکی بروید.
2- مدل کلی کارت خود را جست و جو کنید.
3- پس از مطمئن شدن از همخوانی مدل کارت گرافیک کنونی وارد بخش پشتیبانی شوید.
4- مدل کارت گرافیک خود را برای بار دیگر از طریق بخش Model Name Search جست و جو کنید.
5- در بخش OS درایور خود را متناسب با ویندوز کنونی سیستمتان انتخاب نمایید و سپس فایل VGA را دانلود نمایید. (در حال حاضر نسخه ی 327.32 جدیدترین ورژن درایور متناسب با این سیستم می باشد.)
ویندوز- ورژن جدید نرم افزارهای متناسب با اجرای بازی ها :
اگر علاقه مند به تجربه ی بهترین حالت یک بازی ویدئویی نسل هشتمی هستید یقینا ویندوزهایی همچون Vista و XP قادر به برآورده سازی این آرزوی شما نخواهند بود. اخیرا با انتشار بازی های با کیفیتی همچون Battlefield 4 و Call of Duty Ghosts ویندوز سون 32 بیت نیز به کلی از رده خار شد به گونه ای که اجرای بازی COD Ghosts با این ویندوز به امری محال مبدل شده است. با این اوصاف ویندوز سون 64 بیت مناسب ترین مناسب ترین ویندوز برای تجربه ی بازی های نسل هشتم محسوب می شود. برای تهیه ی جدیدترین آپدیت نرم افزارهای مورد نیاز برای تجربه ی یک بازی می توانید از همان آپدیت های موجود در نسخه ی کپی و قفل شکسته ی بازی خود بهره ببرید ولی به شخصه تهیه ی این محصول فوق العاده زیبا را که متناسب با بازی های نسل هشتم می باشد به شما توصیه می کنم.
آپدیت BIOS قطعه:
گاهی آپدیت سازی این بخش از یک قطعه در بهینه سازی عملکرد آن قطعه عملکرد بسزایی دارد. برای تمامی قطعات اساسی سیستم شما آپدیت BIOS متناسب با آن ها قرار دارد. آپدیت BIOS مادربورد سیستم می تواند نقش بسیار بارزی در ساپورت کردن های مادربورد داشته باشد.
اخطار: آپدیت BIOS نیازمند تجربه در این زمینه می باشد، از انجام خودسرانه ی این آپدیت پرهیز کنید!
اورکلاکینگ قطعات:
اورکلاک چیست؟
به عملی گفته می شود که طی آن بیش از استاندارد یک قطعه از آن بهره گرفته شود. بعنوان مثال شما می توانید میزان MHZ سی پی یو خود را از این طریق افزایش دهید. انجام خودسرانه ی این عمل سبب سوختن و کاهش عمر قطعه می شود. برای اورکلاک نمودن قطعات سیستم خود می توانید به متخصصان این فن رجوع نمایید. بخش هایی همچون CPU و GPU قابلیت اورکلاک شدن را دارند. بعضی از کارت گرافیک های صادر شده توسط ASUS به خودی خود اورکلاک شده هستند که توسط نشان OC ( مخفف واژه ی اورکلاک) می توانید از این موضوع آگاهی پیدا کنید.
ارتقا بخش های سخت افزاری:
برای ارتقای بخش سخت افزاری یک سیستم همواره الویت ها و محدودهایی وجود دارد که بسته به پایه و اساس سیستم متفاوت خواهد بود. حال که در وضعیت ورود به بخش آغازین نسل هشتم هستیم اولین الویت ارتقا سیستم شخصی تا سقف قدرت کنسول قدرتمند PS4 می باشد. در هر زمینه بسته به میزان قدرت و کارایی سخت افزار این کنسول باید سخت افزاری هم ارز و یا حتی فرا تر از آن را تهیه نمود. یکی از اساسی ترین فواید ارتقا سیستم چینش متناسب با سلیقه و نیاز گیمر است که می تواند کمک فوق العاده زیادی به قدرت سیستم در اجرای بازی بکند. راه های مختلفی برای تخمین قدرت یک قطعه و میزان کارایی آن وجود دارد که به شخصه بهره بردن از سیستم تخمین قدرت سایت Gamedebate را به شما توصیه می کنم. برای تخمین قدرت کنونی سیستمتان می توانید به روش زیر عمل کنید:
1- بازی مورد نظر خود را در لیست گسترده و وسیع بازی های این سایت انتخاب نمایید.
2- در قسمت Can I Run مدل دقیق CPU و GPU سیستم خود را و در آخر میزان RAM خود را مشخص کنید.
این سایت علاوه بر تخمین قدرت قابلیت مقایسه ی سایر قطعات هم ارز با قطعه را به شما می دهد و توضیحات بسیار مفصلی را پیرامون مقایسه و ویژگی های قطعات به شما می دهد. بعنوان مثال می توانید به مقایسه ی قدرت دو کارت گرافیک GTX 780 ti و AMD R9 R290X بپردازید که جواب نهایی را به اختصار با 11 درصد تفاوت کارایی و عملکرد نشان مشخص می کند. هرچه سیستم شما به این سیستم پیش فرض پایه نزدیک تر باشد قدرت آن به کنسول PS4 نزدیک تر خواهد بود:
GPU : GTX 660\GTX 660 ti
CPU : 4 Core-Corei5/corei7
RAM : 8GB DDR3 Corsair
اما بازهم به این موضوع توجه داشته باشید که بازی های کنسول PS4 برای بهترین کیفیت ها در کنار پایین ترین قدرت ها طرحی شده اند به گونه ای که این کنسول از حداکثر حالت Optimal یک بازی بهره می برد و به معنای واقعی بهینه شدست.
آقا خودم به شخصه پس از 2 ماه سروکله زدن و تحقیق پیرامون این موضوع سیستم رو ارتقا دادم و به کیفیت ها نسبتا مطلوبی رسیدم، بعنوان یک نمونه براتون میذارم:
تصویر از داخل سیستم پیش از ارتقا ( البته به صورت تقریبی چون جعبه ی کیس و مدل مادربورد سیستم پیش از ارتقا با این سیستم تفاوت داشت) :
[تصویر:  51081475918126700041.jpg]
GPU : GT520 2GB DDR3
CPU : Intel Dual Core E 5700 Pentium
RAM : 4GB Kingston
Operating System : 32 Bit 7 SP1

تصویر از داخل سیستم پس از ارتقا:
[تصویر:  23692852853110979775.jpg]GPU : GTX 650 ti OC 1GB DDR5
CPU : Intel Core 2 Duo E8400
RAM : 8GB DDR3 Corsair
Operating System : 64 Bit 7 SP1
تقریبا تمامی بخش های سیستم به مادربورد ارتقا داده شده که تقریبا میشه گفت از این رو به اون رو شده است. برای ارتقا سیستم بسته به میزان کارایی قطعات سابق سیستم ارتقا دگرگون خواهد بود. ممکنه سیستمی به صورت زیر باشه:
GPU : GTX 560 ti 2GB DDR5
CPU : Core i7
RAM : 32GB DDR3 Kingmax
که برای ارتقا فقط نیاز به تعویض کرات گرافیک هست که میشه با ارتقا به یک GTX 780 به قدرتی فرسنگ ها بیش تر از کنسول PS4 رسید.
یا میتونه اینگونه باشه:
GPU : GT630 2GB DDR 3
CPU : Core i3
RAM : 8GB DDR5
که در این مورد تنها بخشی که دست نخورده باقی می ماند RAM سیستم هست که برای نسل هشتم کافی خواهد بود. ارتقا کارت گرافیک سیستم میتونه از GT520 به GT640 یا حتی GT545 باشه، بسته به میزان خواسته ها و علاقه ی شما حتی کارت گرافیکی مانند GT630 هم می تواند برای اجرای بازی های نسل هشتم قانع کننده باشد. در ارتقا سیستم میزان سرمایه خود را تخمین و خودسرانه آن را خرج نکنید، شما می توانید 4 میلیون تومان پول را فقط و فقط خرج کارت گرافیک خود بکنید یا اینکه این مقدار هزینه را برای ارتقا CPU و GPU سیستم خود تقسیم بندی کنید.
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
ارتقا سیستم های از رده خارج شده نسل هفتمی - توسط Ronan - 12-02-2013, 11:19 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star روش های افزایش قدرت سیستم برای اجرای بازی های سنگین AtabakT 4 2,262 09-21-2018, 04:17 PM
آخرین ارسال: White Beard
  پیشنهاد سیستم گیم تا حدود 5500 Ary_Ary 1 1,488 02-05-2018, 01:58 PM
آخرین ارسال: AmirAlpha
  بهترین سیستم‌های کامپیوتری پیشنهادی بر اساس قیمت و کاربرد MoeinTN 0 1,744 12-18-2017, 06:49 PM
آخرین ارسال: MoeinTN
  بازی قدیمی برای سیستم های ضعیف !! E-Matador 3 2,672 11-12-2017, 01:53 AM
آخرین ارسال: M.E.R.L.I.N
Lightbulb یک سیستم خوش قیمت با کارایی بالا برای افراد با بودجه متوسط ARK1375 3 3,654 07-24-2017, 09:23 PM
آخرین ارسال: alirezaha61

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان