12-02-2013, 06:47 PM
به درخواست دوست عزیزمون[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
.
.
.
[align=-webkit-center]مامانت خانوم محترمیه ... ( جمله ای که هرگز از دهن بازیکنان آنلاین در نمیاد . [/align][align=-webkit-center])[/align]
.
.
.
[align=-webkit-center]سبک نشستن گیمر ها :[/align][align=-webkit-center][align=-webkit-center][align=-webkit-center][align=-webkit-center]موقع پخش شدن دموها و کات سنس ها ...[/align][align=-webkit-center][align=-webkit-center][align=-webkit-center][align=-webkit-center]موقع گیم پلی ...[/align][align=-webkit-center]
.
.
.
حالا یه چند تا باگ خوشگل[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[align=-webkit-center]عکس العمل ها نسبت به سرعت اتصال :
.
.
.
تو سقوط نمی کنی ... تا وقتی که یک میلیمتر از کفشت روی زمین صاف باشه .
.
.
.
الان دل بچه ها ضعف میره[/align][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بازم چند تا باگ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اینم یه عکس متحرک باحال با اینکه یکم مشکل دار بود اما خیلی باحاله[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جواب سونی پس از رو نمایی از XBox One توسط مایکروسافت: ما هم One رو رونمایی کردیم ، البته 13 سال پیش
.
.
.
یه روز خیلی عادی وقتی دارم gta بازی میکنم
.
.
.
من اونقدری جی تی ای بازی کردم که بدونم باید از این ماشین فاصله بگیرم ...
[align=-webkit-center]امیدوارم خوشتون اومده باشه[/align][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
تشکر فراموش نشه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
.
.
.
[align=-webkit-center]مامانت خانوم محترمیه ... ( جمله ای که هرگز از دهن بازیکنان آنلاین در نمیاد . [/align][align=-webkit-center])[/align]
.
.
.
[align=-webkit-center]سبک نشستن گیمر ها :[/align][align=-webkit-center][align=-webkit-center][align=-webkit-center][align=-webkit-center]موقع پخش شدن دموها و کات سنس ها ...[/align][align=-webkit-center][align=-webkit-center][align=-webkit-center][align=-webkit-center]موقع گیم پلی ...[/align][align=-webkit-center]
.
.
.
حالا یه چند تا باگ خوشگل[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[align=-webkit-center]عکس العمل ها نسبت به سرعت اتصال :
.
.
.
تو سقوط نمی کنی ... تا وقتی که یک میلیمتر از کفشت روی زمین صاف باشه .
.
.
.
الان دل بچه ها ضعف میره[/align][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اینه
نمیذاشت gta v بزنم
.
.
.
.
.
.
وقتی بتمن خواننده میشود
.
.
.
[align=-webkit-center]دیشب با دوست دخترم به هم زدم ...امروز با یه همچین صحنه ای مواجه شدم [/align][align=-webkit-center].
.
.
.
.
.
.
.
.
بازم چند تا باگ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اینم یه عکس متحرک باحال با اینکه یکم مشکل دار بود اما خیلی باحاله[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جواب سونی پس از رو نمایی از XBox One توسط مایکروسافت: ما هم One رو رونمایی کردیم ، البته 13 سال پیش
.
.
.
یه روز خیلی عادی وقتی دارم gta بازی میکنم
.
.
.
من اونقدری جی تی ای بازی کردم که بدونم باید از این ماشین فاصله بگیرم ...
[align=-webkit-center]امیدوارم خوشتون اومده باشه[/align][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
تشکر فراموش نشه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]