12-13-2013, 12:17 AM
(12-13-2013, 12:11 AM)'AMIR M13' نوشته است: همیشه عاشق سبک نوشتاری شما بودم و هستم.این مقاله هم خیلی زیبا کار شده فقط چندتا نکته:
لطفا سعی کنید تعداد عکس هارو در متن کاهش بدید چرا که زیبایی متن شما رو تا حدودی بر هم زده[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]می تونید تصاویر رو در آخر متن بگذارید و توضیحات رو در قسمت پایین عکس انجام بدید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
نکته دیگه هم اینکه حروف اول کلمات لاتینو به صورت کپتال بکار ببرید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
آخرین نکته هم اینکه چون زمان زیادی به انتشار این بازی مونده پس بهتر بود که این مقاله اولین نگاه به این بازی بود تا پیش نمایش چرا که دست خودتون باز می موند و می تونستید خودتون پیش نمایش این بازی رو بنویسید(با داشتن اطلاعات قبلی که در این مقاله ذکر کردید)
موفق و موید باشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
خیلی ممون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
چشم نکته ها را یادداشت کردم تا مقاله های بعد جبران بشه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]