12-23-2013, 06:30 PM
(12-23-2013, 06:13 PM)'DEAD_MAN' نوشته است: دوبــاره اومدم!!!![img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img] خوش اومدی! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بگفتم بیکارم بیام چند تـا سوال کنم! بپرس، اشکالی نداره. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
خب چه خبر!؟!؟ خبرها تو بخش خبری هستند! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
نظرت راجب امضـام!؟ چیز باحالیه! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
به نظرت چرا من دیگه نقد نمی نویسم!؟!؟ چون تو یک سایت دیگه ای هستی.
به نظرت چرا تو نقد مینویسی؟!؟ دلیلش رو تو خرداد می فهمید. (تحریریه گیمفا شدن نیست!)
تا حالا کجاهای سـاری اومدی؟؟؟ نمی دونم.
دوس داشتی تو کدوم کشور زندگی کنی؟؟ فرانسه! [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
اگه بگن یک آرزو کن همین الان برآورده میشه چی آرزو میکنی!؟ یه PS4 میخوام با یه FF Versus XIII
چرا رونالدو رو لـایق بردن توپ طلا نمیدونی!؟(نیمار تو کاندیدا نیس!!!) چون لایق نیست! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
نظرت راجب این بــازی ها:
NFS:Rivals: به نظر بهتر از قبل میاد!
GTA V: متنفرم ازش! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
COD:Ghosts: از اینم متنفرم! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
BattleField 4: شوتر به این میگن! [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
RememBer Me: تا نیمه بازی رفتم، باگ زیاد داشت. آخرش هم دچار یک ابرباگ شدیم و ولش کردم! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
The Last Of Us: عالی! [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
FiFa 14: بیشترین فروش رو تو این هفته داشته! [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
NBA 2K 14: گرافیکش در حد بازی های هم سبکش نیست.
آهنگ چه سبکی گوش میدی؟؟ رپ و پاپ.
خواننده خارجی مورد علاقه؟؟ EMINEM و Enrique، یکی دوتای دیگه هم هست...! [img]images/smi/s0 (30).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
خواننده ایرانی مورد علاقه؟؟؟ بیشتر کارای Zed-Bazi و یاس رو می پسندم.
زدبـازی رو میشناسی؟؟؟ آره، خیلی خوب جواب رضا پیشرو رو دادند!
نظرت راجب تیم رئال؟؟؟ تو این تیم فقط از Sergio Ramos خوشم میاد! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
نظرت راجب کاسیاس؟ قبلاً خوب بود؛ ولی الآن تعریفی نداره! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
نظرت راجب راموس؟؟ من آخرش نفهمیدم، این دفاع وایمیسته؛ ولی میاد گل میزنه! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
نظرت راجب رونالدو؟؟؟ بدون شرح! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
تبلیغ Galaxy 11 رو حتما ببین!!(حــــتــــمـــا!!) با این نت ذغالی؟! [img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
همین!!! همین؟!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
راستی!![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
UbiSoft یــا RockStar؟؟؟چرا؟؟؟ Ubi! چون بازی هاش رو برای همه پلتفرم ها منتشر می کنه و بازی هایی مثل Watch Dogs رو منتشر خواهد کرد! [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
و من الله توفیق... بدرود. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
![[تصویر: h9pacwys58r03u326n3a.png]](http://*****/images/h9pacwys58r03u326n3a.png)