12-25-2013, 09:51 PM
(12-25-2013, 05:02 PM)'amin 0099' نوشته است: سلام[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] درود. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
اگه زامبی ها دنیا رو بگیرن و تو هیچ غذایی برای خوردن نداشته باشی آیا به شکار زامبی ها می روی؟ آره، شاید! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اگه می خوری سرخ کرده یا کباب؟ کباب! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
اگه نمی خوری پس چیکار می کنی؟ ـــــ
نظرت در مورد آواتارم؟ خوبه! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
نظرت در مورد امضام؟ ابتکار که میگن اینه! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
نظرت در مورد http://www.sogore.com/en-us/murder-and-t...rture.html ؟ برای من لینکش باز نمیشه! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
دی سی یا ماورل؟ Mevel. [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
بتمن یا مرد عنکبوتی؟ بتمن.
گرین گابلین یا جوکر؟ جوکر. [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
هری پاتر یا نارنیا؟ هری پاتر، سری هری پاتر با هر نسخه بهتر و بهتر شد؛ ولی نارنیا بدتر و بدتر شد! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
ندای وظیفه یا میدان نبرد؟ Batlefield. [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
فیفا یا فوتبال تکاملی حرفه ای(اینجوری خیلی هم قشنگ تره[img]images/smi/s0 (25).gif[/img])؟ قبلاً از PES خوشم میومد و کلاً FIFA بازی نمی کردم؛ ولی با این نسخه جدید...! الآن FIFA!
شکلک مورد علاقت؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اساسین مورد علاقت؟ Altair Ibn Lahad
بهترین بازی سال؟ The Last of Us [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
تا حالا بازی لگویی انجام دادی؟ نه متاسفانه. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
به نظرت INJUSTICE : GODS AMONG US بخرم؟ آره، از دست نده! مگه میشه استودیو Netherealm با حضور فردی مثل آقای ED Boon بازی بدی بسازه؟! [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
بهترین بازی ساز؟ Hideo Kojima، چیزی جز شاهکار نمی سازه! [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
بهترین بازی کم حجمی که تا حالا بازی کردی؟ Don't Starve یه جورایی میشه گفت. از بازی های پرحجم هم بهتر بود! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
سبک مورد علاقت؟ JRPG و RPG
از چه سبکی بدت میاد؟FPS! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
بهترین کاربر؟ زیادن، MR.Full HD و Dani-27 (این یکی برای نقدهای طوفانیش!) و ...
بهترین مدیر کل سایت؟ آقای نوروزی.
بهترین مدیر انجمن؟ توجه کردی که الآن فقط آقا مرتضی مدیر انجمنه؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
بهترین نویسنده ی مبتدی؟ همشون خوب هستند، چون بیشتر با سه تاشون در ارتباط هستم، من این جوری قضاوت می کنم:
Amir M13 --> طرز بیان خیلی زیبایی داره!
Y2J --> استاندارد رو به بالا!
Hosseinjpx ... (ببخشید اسم کاملش رو بلد نیستم!) مثل اینکه تجربه بیشتری داره.
بهترین نویسنده ی ارشد؟ همگی خوبن، به جز من! [img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
بهترین تحریه سایت؟ مبین نعمت اللهی
بهترین کار اموز؟ Mohammad-ps4
اگه یکی تو خیابون بهت یه چک آبدار بزنه چی کار می کنی؟ من یکی آبدارترش رومی زنم! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
جاستیس لیگ یا اونجرز؟ اینا دقیقاً چین؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اگه بعد از رفتن کلی مرحله بازیو ببندی بعد دوباره بازش کنیو ببینی بازی سیو نشده چه احساس پیدا می کنی؟ دقیقاً یک بار برام این جوری شد! بازی DMC: Devil May Cry رو 4 ساعت پشت سر هم بازی کردم بعد یکهو برق ها رفت و الفاتحه! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] دوباره شروع کردم! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
تو هم رو صندلی کامپیوتر ولو می شی؟ بعضی اوقات! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اگه می تونستی پرواز کنی کجا می رفتی؟ پاریس؛ شهر آرزو ها! [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
اگه 9999999999999999999999999999999999 دلار داشتی اولین چیزی که باهاش می خریدی چی بود؟ PS4! [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
داخل سال 2014 بیشتر منتظر چه بازیی هستی؟ Watch Dogs. [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
یکی از اسمایی که دوستات روت گذاشتن؟ زیاده؛ ولی چون انگلیسیم قویه، شهرتم که یوسف زاده هست رو به صورت Zhozef صدا می زنند! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
سایت یا فروم(حال ندارم سوالای شبیه به همو کنار هم بزارم)؟ فروم.
تا حالا شده به گنده ی کلاس بزنی؟ تا دلت بخواد! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بعد از اینکه تو زدیش چه اتفاقی افتاد(اگه تا حالا نزدیش فکر می کنی چه اتفاقی میفته اگه بزنیش)؟ بعداً به خودت میگم! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
اگه بهت یه XBOX ONE بدم بی خیال PS4 می شی؟ آره! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
یه خواب یا یه خاطره ی گیمری تعریف کن من جغدم شبا نمی خوابم! [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
خب دیگه بسه باشه داداش چرا میزنی؟! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
خداحافظ بدرود!