12-28-2013, 12:16 PM
آخ آخ آخ دلم واسه فنای انویدیا نیسوزه بدجور.همین فنای انویدیا یه زمانی جواب سلام فنای ای ام دی رو نمیدادن چرا،چون اون موقع سرشون با کارت GTX TITAN گرم بود و میگفتن واسه خودش خداس و بیچاره ها نوک دماغشونو نیگاه میکردن و آینده رو نیگاه نمیکردن.حالا که کارتای خوب اومده به چه کنم چه کنم افتادن.[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
راجع به مقاله باید بگم 1)بد نبود به جزییات کارتایی که انتخاب شده بیشتر میپرداختی 2) فقط به انویدیا نباید میپرداختی و یه جورایی همه رو نسبت به ای ام دی بد بین میکنی 3)بهتر بود نتایج تستاشونو به همراه مقایسه هاشون با کارتای دیگه میذاشتی 4) خیلی خوب نیس که از واژه غول و خدای فلان و .... غیره استفاده کنی چون داری مقاله مینویسی و گپ و فت دوستانه نیس.
در کل بد نبود و دستت طلا[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
راجع به مقاله باید بگم 1)بد نبود به جزییات کارتایی که انتخاب شده بیشتر میپرداختی 2) فقط به انویدیا نباید میپرداختی و یه جورایی همه رو نسبت به ای ام دی بد بین میکنی 3)بهتر بود نتایج تستاشونو به همراه مقایسه هاشون با کارتای دیگه میذاشتی 4) خیلی خوب نیس که از واژه غول و خدای فلان و .... غیره استفاده کنی چون داری مقاله مینویسی و گپ و فت دوستانه نیس.
در کل بد نبود و دستت طلا[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]