01-02-2014, 01:57 PM
(01-02-2014, 12:41 AM)'Dani-27' نوشته است:(01-02-2014, 12:13 AM)'VLAdMIR VAMpIRE' نوشته است:(01-01-2014, 11:58 PM)'Dani-27' نوشته است: تشکر بابت مطلب[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]من خودم بشخصه خیلی متال گیر رو دوست دارم اما از اون بیشتر رو infamous.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ولی به نظرم حق MGS اینجا ضایع شده:دی
به نظرم باید رتبه اول باشه، چون Order و inFamous احتمالش خیلی کم هست که به این بازی برسن، Order هنوز یک تریلر in-game ازش به نمایش در نیومده! چطوری رتبه ی دوم رو داره و از MGS رتبه ی بالاتری داره؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
inFamous با اینکه بازی قشنگیه ولی تا بحال هیچ کدوم از نسخه هاش متای بالاتر از 90 نداشتن و احتمالش 1 درصد هست که inFamous بتونه برتر از MGS بشه و امتیازات بیشتری بگیره.
با رتبه ی 1 کاملاً موافقم و مطمئنم ناتی داگ چیز بد نمیسازه، ولی آنچارتد معرفی شده، هنوز معلوم نیست که Spin-Off هست یا یک نسخه ی اصلی، اگه Spin-Off باشه که احتمالش خیلی کم هست بتونه مثل نسخه های اصلی بدرخشه، پس وقتی چیزی هنوز ازش معلوم نیست بهتره رتبه ی اول نباشه!
پس با این وضعیت، چرا نباید MGS رتبه ی اول باشه؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
باید رتبه متال گیر رو 3 میزدم ولی باتوجه به نمایش E3 محفل که in game بود, فقط گیم پلی رو نشون نداد و گفته های ناتی داگ که بهش ایمان دارم در مورد آنچارتد که گفتن گیم پلی و گرافیک و داستان سرایی رو یک قدم در دنیای گیم میبره جلو یقینا جایگاه اول حقش هست.پس باید متال رو در جایگاه سوم قرار میدادم اما چیکار کنم که به کاندویت ها علاقه خاصی دارم.(البته از bigboss snake هم دل پری دارم چون solid snake رو کشت[img]images/smi/s0 (25).gif[/img])[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
سازنده ی Order شرکت Ready At Dawn هست، سازنده ی MGS هم Kojima Productions، شما فقط کافیه کارنامه ی این دو شرکت رو مقایسه کنید تا ببینید MGS عجب شاهکاری هست و چه جوایزی درو کرده[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]، تازه پشت MGS یکی هست مثل کوجیما که از زمان اختراع MSX داشته MGS می ساخته تا الان که نسل هشتم هستیم و 25 سال گذشته!
Ready At Dawn درسته شرکت خوبیه ولی تا الان من فکر نکنم تا حالا برای کنسول خانگی بازی ساخته باشه! برای همین من زیاد به این بازی امیدی ندارم و فکر میکنم اولین تجربه ی RAD مثل خیلی از شرکت ها زیاد چیز شاخی نمیشه.
اینفیموس هم حالا حالا باید پله های زیادی طی کنه تا به MGS برسه:دی
فقط میمونه Uncharted، که اونم معلوم نیست نسخه ی اصلی هست یا Spin-Off. به حرف سازنده ها نمیشه اعتمادی داشت، کسی نمیگه ماست من ترش ــه:دی، بهتر بود یه تریلر in-game میداد بعد دربارش تصمیم گیری میکردین.
پ.ن(شما مطمئنین Uncharted سال 2014 میاد؟ مطمئنین تایید شده برای 2014؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img])
اول بگم که خیلی از خرده فروش ها و منتقدین گفتن که آنچارتد در اواخر 2014 میاد.در ضمن من با شاهکار هایی مثل آخرین از ما و آنچارتد از طرف ناتی داگ پی بردم که این شرکت و سانتا مونیکا هیچوقت هایپ نمیکنن بازیهاشون رو الکی.[img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
یکی از الل خرید ps3 در سال اول انتشار همین متال گیر 4 بود اما قبول کنید که نسخه ground zeroes یه پیش درآمده ولی اگه نسخه اصلی phantom pain امسال عرضه میشد صد در صد در رتبه اول قرار میگرفت.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
در ضمن شرکت R@D دو شاهکار گاد آف وار رو روی پی اس پی ساخته و از این ها که بگذریم شرکت سانتا مونیکا روی این پروژه نظاره گر است.
حیف که پروژه جدید خود سانتا رو نمایی ازش نکردند و الا اونم تو این لیست قرار میگرفت.
در آخر هم واقعا نباید یه بازی مثل اینفیموس رو با متال گیر مقایسه کنید.[img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
ممنون از اینکه وقت کردین و مقاله رو خوندید[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
IN GOD WE TRUST
&
WE ARE a LIVE
![[تصویر: 51602927824159199521.jpg]](http://upload7.ir/images/51602927824159199521.jpg)
&
WE ARE a LIVE
![[تصویر: 51602927824159199521.jpg]](http://upload7.ir/images/51602927824159199521.jpg)