موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
بچه ها اگه کسی میتونه کمک کنه
من موقعی که میخوام بازی call of juarez gumslinger رو اجرا کنم این ارور رو میده
the application was unable to start correctly(0xc0000142)s
net framwork 4.0 هم نصبه
موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
سلام دوستان شما می دونید که بازی GTA V دیگه چیزی نمونده بیاد و من یه مشکل دارم که امید وارم کمکم کنید. همون طور که می دونید بازیش نصب اجباری داره و XBOX من 4 گیگ هستش بعد من تو یه جا شنیدم که باید یه فلش 16 گیگ خرید و بازی رو روی اون نصب کرد.دوستان من تو قسمت نصب مشکل دارم چه جوری باید نصب کرد ایا این روش درست هست؟[img]/images/smi/new/106.gif[/img]کمک کنید لطفا دستتون درد نکنه خیلی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 0
08-24-2013, 04:49 PM
(آخرین ویرایش: 08-24-2013, 04:51 PM، توسط Kobe bryant.)
(08-24-2013, 01:33 PM)'amirmimi' نوشته است: سلام دوستان شما می دونید که بازی GTA V دیگه چیزی نمونده بیاد و من یه مشکل دارم که امید وارم کمکم کنید. همون طور که می دونید بازیش نصب اجباری داره و XBOX من 4 گیگ هستش بعد من تو یه جا شنیدم که باید یه فلش 16 گیگ خرید و بازی رو روی اون نصب کرد.دوستان من تو قسمت نصب مشکل دارم چه جوری باید نصب کرد ایا این روش درست هست؟[img]/images/smi/new/106.gif[/img]کمک کنید لطفا دستتون درد نکنه خیلی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
سلام شما اگه بازی Splinter Cell: Blacklist
رو انجام داده باشید این بازی هم نصب اجباری داره وقتی دیسک 1 رو تو دستگاه می زارید بصورت خودکار میگه دیسک 2 رو بزارید وقتی دیسک 2رو بزارید خودش نصب میشه(بین 30 تا 45 دقیقه) طول میکشه و بعد دوباره در خواست می ده که دیسک 1 رو بزارید بعد بازی بصورت خودکار بالا میاد شما کار زیادی نمی خواد انجام بدید بازی GTA V هم به همین صورت می باشد
موفق باشید[align=right][align=right]
موضوعها: 0
(08-24-2013, 05:33 PM)'amirmimi' نوشته است: (08-24-2013, 04:49 PM)'Kobe bryant' نوشته است: (08-24-2013, 01:33 PM)'amirmimi' نوشته است: سلام دوستان شما می دونید که بازی GTA V دیگه چیزی نمونده بیاد و من یه مشکل دارم که امید وارم کمکم کنید. همون طور که می دونید بازیش نصب اجباری داره و XBOX من 4 گیگ هستش بعد من تو یه جا شنیدم که باید یه فلش 16 گیگ خرید و بازی رو روی اون نصب کرد.دوستان من تو قسمت نصب مشکل دارم چه جوری باید نصب کرد ایا این روش درست هست؟[img]/images/smi/new/106.gif[/img]کمک کنید لطفا دستتون درد نکنه خیلی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
سلام شما اگه بازیSplinter Cell: Blacklist رو انجام داده باشید این بازی هم نصب اجباری داره وقتی دیسک 1 رو تو دستگاه می زارید بصورت خودکار میگه دیسک 2 رو بزارید وقتی دیسک 2رو بزارید خودش نصب میشه(بین 30 تا 45 دقیقه) طول میکشه و بعد دوباره در خواست می ده که دیسک 1 رو بزارید بعد بازی بصورت خودکار بالا میاد شما کار زیادی نمی خواد انجام بدید بازی GTA V هم به همین صورت می باشد
موفق باشید ببخشید یعنی من الان اسپلینتر رو بگیرم باید یه فلش هم بگیرم یا نه اون خودش روی XBOX 4 گیگ نصب می شه؟
شما موفق تر باشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
نه شما باید فلش بگیرید چون حجم کل بازی از چهار گیگ بیشتره حجم بازی به اندازه ی یک دی وی دی 9 است و باید روی فلشی که بیش تر از 9 گیگ حجم داشته باشه نصب کنید