12-25-2015, 07:05 PM
بر طبق سنت همیشگی، امسال نیز با نزدیکشدن به پایان سال (میلادی) سایتهای مختلف با انتشار لیست برترین بازیهای سال، قصد دارند هیاهو و شوری در بین گیمرها ایجاد کنند. در این میان بهتازگی وبسایت متاکریتیک اقدام به انتشار لیست برترین بازیهای امسال کرده است. در ادامه با من همراه باشید تا نگاهی کوتاه به این لیست داشته باشیم.
اگر بخوام نظر خودم رو در این مورد بیان کنم، صراحتا میگم نمره متا یک بازی، هیچ چیزی از ارزش اون کم نمیکنه؛ شخصا برای تجربههای بازیها، اول و اول فقط علاقه خودم رو به بازی در نظر میگیرم. نمره متا رو (که مطمئنا همهتون میدونید یه جمعبندی از نمرات سایتهای مختلف هستش) «سلیقه افراد» تعیین میکنه. ممکنه به مزاج من، یک بازی جذاب به نظر برسه ولی از نظر کس دیگهای اون بازی هیچ جذابیتی نداشته باشه. قاعدتا، نویسندههای مختلف، دیدگاههای متفاوتی نسبت به بازیها دارن و دیدگاه همهشون هم قابل احترامه. اما اینو چرا گفتم؟ ...
اینو برای این گفتم که بعضیها (!) آگاه باشن، نمره پایین یه بازی دلیل بر این نمیشه که اون بازی واقعا بد باشه. خود من، با اینکه بازی یونیتی نمره نسبتا پایینی گرفت، اما خیلی باهاش حال کردم. خیلی از بازیهای دیگه هستن که نمره پایین میگیرن، ولی واقعا لحظههای جذابی رو برامون رقم میزنن. نمونهاش همین فالاوت 4. بازیای که توی این لیست رفته تو جایگاه 27ام و مطمئنا لازم نیست که درباره جذابیتش توضیحی بدم ...
اما تو اول این لیست، نام Grand Theft Auto V به چشم میخوره. بازیای که شخصا تجربهاش کردم و واقعا بسی کیف بردم (!). به نظر من حقش بود توی اون بالا بالاها باشه ولی اول دیگه نه
نکته دیگهای که در این مورد هست، جایگاه چهارمی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain هستش. بازیای که انصافا برای من جالب بود. بازیای که انتظر داشتم حداقل بالاتر از Undertale ببینمش !
اما ازتون دعوت میکنم شخصا به لیست، نگاهی بندازین:
حرفمو یادتون نره که نمره یک بازی، تعیینکننده نیست ...
به نظر شما، چه بازیای حقش بود اول باشه؟ از جایگاه چه بازیای جا خوردید؟ لطفا شما هم نظراتتون رو با بقیه در میون بذارید.
ممنون!