07-28-2013, 12:05 PM
(آخرین ویرایش: 07-28-2013, 12:10 PM، توسط infinity.iB.)
سلام دوستان.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] كاربر جديد هستم البته فقط تو اين سايت[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
در كل كارهاي زيادي كردم من هم آنلاين و هم آفلاين ميتونم بازي كنم هيچ مشكلي هم نيست...[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
فقط نتها مشكلي كه هست اينه كه آفلاين نميشه تحت شبكه زد!!![img]images/smi/s0 (34).gif[/img] و اگه كسي راهحلي به نظرش اومد يا جواب گرفت حتماً پيغام بده هيچ برام ايميل بزنه ممنونش ميشم. كوچيك همهتون inFinity.iB
راستي در ضمن لينك دانلود مستقيم تك پارت Dota 2 رو برايتون قرار دادم در پايين. دانكنيد و لذت ببرين و به جون ما نفرين ننيد.
در كل كارهاي زيادي كردم من هم آنلاين و هم آفلاين ميتونم بازي كنم هيچ مشكلي هم نيست...[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
فقط نتها مشكلي كه هست اينه كه آفلاين نميشه تحت شبكه زد!!![img]images/smi/s0 (34).gif[/img] و اگه كسي راهحلي به نظرش اومد يا جواب گرفت حتماً پيغام بده هيچ برام ايميل بزنه ممنونش ميشم. كوچيك همهتون inFinity.iB
راستي در ضمن لينك دانلود مستقيم تك پارت Dota 2 رو برايتون قرار دادم در پايين. دانكنيد و لذت ببرين و به جون ما نفرين ننيد.
[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]در ضمن براتون چند عكس از Dota 2 براتون قرار ميدم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
دانلودعكس باكيفيت بالا بر روي نوشته ها كليك بفرمائيد... با تشكر inFinity.iB
تصوير اول - تصوير دوم - تصوير سوم - تصوير چهارم
در ضمن از مديران معذرت خواهي ميكنم [img]images/smi/s0 (24).gif[/img] كه بدون مقدمه شروع به اظهار نظر و پست دادن كردم...!!! با تشكر از مديران محترم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
دانلودعكس باكيفيت بالا بر روي نوشته ها كليك بفرمائيد... با تشكر inFinity.iB
تصوير اول - تصوير دوم - تصوير سوم - تصوير چهارم
در ضمن از مديران معذرت خواهي ميكنم [img]images/smi/s0 (24).gif[/img] كه بدون مقدمه شروع به اظهار نظر و پست دادن كردم...!!! با تشكر از مديران محترم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]