موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
دقیقا همین طوره که شما میگین مدیر انجمن ایشون زحمت کشیدن و جزئیاتو گفتن گرچه موضوع تاپیک این نیست و جزئیات گفته شد تا دیگر حرفی برای گفتن نمونه.[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
برادر من تاپیکت خوبه . ولی در مورد گرافیک AMD داری اشتباه میکنی.![img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
خداییش قبول انویدیا خیلی پیشرفته تره . ولی اینم در نظر بگیر که اگه AMD یا ATI ( خدا بیامرز ![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) نبود این انویدیا انقدر پیشرفت نمیکرد. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
در مورد لپتاپتاپ هم بگم تو چطوری لپتاپ ندیدی که AMD باشه ؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
نسل جدید سی پی یو های AMD که همون APU هستن شرکت های سازنده لپتاپ دارن به خاطرش سر و کله میشکنن پس چی محسوب میشه ؟![img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
برو یکم در مورد این APU ها و تکنولوژی ساختشون تحقیق کن بعد بیا ببینم چی میگی و نظرت چیه .! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
قصد توهین ندارم .[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] فقط میخوام اگه چیزی بیشتر از من میدونی به من هم بگی .![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
Seize the day or die regretting the time you lost
It's empty and cold without you here, too many people to ache over
Avenged sevenfold - Size the day
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
مرسی بابت نظر و انتقاد. برادر عزیز من نگفتم لب تاپ با سی پی یو amd ندیدیم گفتم تا حاالا حداقل تو مارکه ایسوس و سونی ندیدم مثلا cpu اینتل باشه بعد بیان گرافیک ati بزارن.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 3
(10-05-2013, 09:41 PM)'CLONER12345' نوشته است: مرسی بابت نظر و انتقاد. برادر عزیز من نگفتم لب تاپ با سی پی یو amd ندیدیم گفتم تا حاالا حداقل تو مارکه ایسوس و سونی ندیدم مثلا cpu اینتل باشه بعد بیان گرافیک ati بزارن.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
برادر من لپ تاپ اینطوری زیاده.مال خوده من i5 4200u هستش با گرافیک 8750.چند مدل مشابه دیدم.و در مورد کارت هم بگم به شخصه من از amd بیشتر راضی بودم و هستم.(نسبت به قیمت کارت منظورمه)الانام کارت amd روی سیستمم هستش و با رزولیشن fhd و تنظیمات ultra روی هیچ بازی مشکل ندارم.
خدایا........گناه دارم.....ولی گناه دارم