نظرسنجی: از این مقله راضی هستید؟
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
بله
87.50%
7 87.50%
خیر
12.50%
1 12.50%
در کل 8 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیوگرافی تمام شخصیت های Mortal Kombat
سلام,

[تصویر:  5q0vvdvkldh609iw6ywf.jpg]

شاید بعضی از شما ها تمام شخصیت های بازی فایتینگ Mortal Kombat رو کامل نشناسید و حوصله نداشته باشید تا در سایت های مختلف دنبال

بیوگرافی آن ها باشید.

خب من زحمتش رو براتون کشیدم و امروز بیوگرافی تمام شخصیت ها رو براتون کذاشم تا اطلاعات علاقه مندان به این سری بره بالا و شخصیت های مورد علاقشون رو خوب و با جزئیات بشناسند.

من بیوگرافی تمام آن هارو در فایل های pdf و در یک پوشه rar قرار دادم تا کمترین زحمت برای شما گیمران عزیز باشه.

.

.

.

.

.

.

.

نام فایل:بیوگرافی تمام شخصیت های Mortal Kombat
حجم:19 MG
نوع فایل:pdf
لینک دانلود:DOWNLOAD

(اگه قصد تشکر دارید اعتبار بدید Eee)
[تصویر:  76561198355324646.png]
پاسخ
احسنت
خیلی هم عالی 
خیلی خوبه که با شخصیت های تاریخی و مهم بچه ها آشنا باشن
ادامه بده
پاسخ
واقعا کار خوبیه ادامه بده تونستی واسه شخصیت های متال رو بزار
[تصویر:  Serv5.jpg]
Negan
پاسخ
کار خوبیه!
دوستان لطفا دقت کنن که این بیوگرافی، از نسخه آرماگدون هست هست و قبل از نسخه 9 و ایکسه!
تو نسخه 9 بیوگرافی تمام شخصیت ها به کل تغییر میکنه.
تو آرماگدون هم همه میمیرن و شاوکان پیروز میشه. (نزدیک بود پیروز بشه)
نمیدونم از کجا کپی کردی اینا رو ولی بهتر بود حداقل اینو میگفتی تا کسانی که اون دوتا نسخه آخری رو بازی کردن، گیج نشن.
در شمن از اونجایی که تو انجمن هدف مطل گذاشتنه، بهتره اگر چیزی مینویسید، تو فروم منتشر کنید نه تو PDF و برای دانلود.
موفق باشید
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
(10-10-2015, 12:02 AM)PWLG نوشته است: کار خوبیه!
دوستان لطفا دقت کنن که این بیوگرافی، از نسخه آرماگدون هست هست و قبل از نسخه 9 و ایکسه!
تو نسخه 9 بیوگرافی تمام شخصیت ها به کل تغییر میکنه.
تو آرماگدون هم همه میمیرن و شاوکان پیروز میشه. (نزدیک بود پیروز بشه)
نمیدونم از کجا کپی کردی اینا رو ولی بهتر بود حداقل اینو میگفتی تا کسانی که اون دوتا نسخه آخری رو بازی کردن، گیج نشن.
در شمن از اونجایی که تو انجمن هدف مطل گذاشتنه، بهتره اگر چیزی مینویسید، تو فروم منتشر کنید نه تو PDF و برای دانلود.
موفق باشید
آخه عزیز تعداد شخصیت ها زیاد بود من هم مجبور شدم pdf بذارم اگه قرار بود تکی میذاشتم خیلی زیاد میشد
بعدشم تاریخچه شخصیت که عوض نمیشه کسی که 9 و ایکس رو بازی کرده باشه این رو هم بخونه کاملا متوجه شخصیت میشه
پاسخ
(10-10-2015, 12:45 AM)amirmk10 نوشته است: آخه عزیز تعداد شخصیت ها زیاد بود من هم مجبور شدم pdf بذارم اگه قرار بود تکی میذاشتم خیلی زیاد میشد
بعدشم تاریخچه شخصیت که عوض نمیشه کسی که 9 و ایکس رو بازی کرده باشه این رو هم بخونه کاملا متوجه شخصیت میشه

خب میشد تو چند قسمت قرار بدی.
قرار نبود همه رو تو یه پست بذاری که  ;)
دوست عزیز احتمالا یا 9 و ایکس رو بازی نکردی یا داستانشونو نمیدونی وگرنه این حرف رو نمیزدی S0 (2) (درست میگم؟)
پاسخ
(10-10-2015, 01:48 AM)PWLG نوشته است:
(10-10-2015, 12:45 AM)amirmk10 نوشته است: آخه عزیز تعداد شخصیت ها زیاد بود من هم مجبور شدم pdf بذارم اگه قرار بود تکی میذاشتم خیلی زیاد میشد

دوست عزیز احتمالا یا 9 و ایکس رو بازی نکردی یا داستانشونو نمیدونی وگرنه این حرف رو نمیزدی S0 (2) (درست میگم؟)
منم، موافقم. بهتر توی چند قسمت میذاشتی یا، روزی 2 یا 3 شخصیت میذاشتی توی تاپیک، اینجوری میذاشتی بهتر بود.
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ

من از اسمم مشخصه که فن مورتالم و آخر اسمم mk مخفف مورتال کمبات هست
در ضمن همونطور که گفتم بعد از اون به داستان شخصیت ها اضافه میشه تغییر نمیکنه که
در ضمن مگه بده کل شخصیت هارو یه جا گذاشنم و میتونید دانلودشون کنید و همه رو به هم بخونید و بیخود معتل من نمیشدید همه که راضی بودند بهرحال ممنون بابت نقدت :217:
پاسخ
(10-10-2015, 04:03 PM)amirmk10 نوشته است:

من از اسمم مشخصه که فن مورتالم و آخر اسمم mk مخفف مورتال کمبات هست
در ضمن همونطور که گفتم بعد از اون به داستان شخصیت ها اضافه میشه تغییر نمیکنه که
در ضمن مگه بده کل شخصیت هارو یه جا گذاشنم و میتونید دانلودشون کنید و همه رو به هم بخونید و بیخود معتل من نمیشدید همه که راضی بودند بهرحال ممنون بابت نقدت :217:

قرار نیست هرکی اسمش MK داشت بشه فن دوآتیشه و همه چی دون Mortal kombat S0 (25)
حالا واقعا 2011 و X رو بازی کردی یا نه؟ (منظورم بخش داستانشه)
والا ما یه زمانی با مورتال زندگی میکردیم و تقریبا هم داستان کلیش رو میدونم.
شما هم اگه دقت میکردی، میفهمیدی که از نسخه 2011 به بعد پیشینه تمام شخصیت ها تغییر میکنه. جکس اون دست های آهنی رو دلبخواه به خودش وصل میکرد ولی تو اون 2011، دستاش میترکه و مجبوره که دست آهنی بذاره. اسموک به سایبورگ تبدیل نمیشه و کلا سرگذشت همه شخصیت ها تغییر میکنه. خیلی ها که تا قبل از آرماگدون زنده بودن، تو 2011 میمیرن و تغییرات دیگه که میشه گفت در کل نسخه 2011 همه چی رو از نو مینویسه.
حالا بازم میگی به داستانشون اضافه شده و تغییر نکرده؟

بحث معتل شما شدن نیست. خب شما که داستان رو کامل دارید، میتونستید هر روز یه پست بذارید و داستان سه چهار تاشون رو تو یه پست قرار میدادید. بعد داستان سه چهار نفر دیگه رو مثلا فرداش یا چند روز بعد تو یه پست دیگه قرار میدادید.
حالا دیگه اینکار رو انجام دادید و واسه دانلود گذاشتید همه رو. دیگه تموم شد و مهم نیست. اینا رو نگفتم که تاپیکتون رو اصلاح کنید؛ نه دیگه نوشتید و گذشت. اینا رو میگم تا دفعات بعد، اینجوری بنویسید، بهتره.
باز خود دانی! من نمیخوام نظرم رو به کسی تحمیل کنم S0 (25)
موفق باشید
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief قسمت 2 yazdandoost 0 1,333 08-21-2019, 10:47 AM
آخرین ارسال: yazdandoost
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief yazdandoost 0 1,267 08-21-2019, 10:43 AM
آخرین ارسال: yazdandoost
  بررسی تمام زره‌های Grandmaster در بازی The Witcher 3: Blood And Wine Devil Prince 17 11,738 02-15-2019, 08:41 PM
آخرین ارسال: s.i.n.a
Video بیوگرافی کوتاه کرکتر های بازی Lightninghero 6 3,393 09-08-2017, 08:04 PM
آخرین ارسال: Lightninghero
  بررسی عملکرد MSI GT72VR Dominator در اجرای بازی Mortal Kombat X Gabit0 1 2,035 03-03-2017, 11:20 AM
آخرین ارسال: Gabit0

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان