موضوعها: 79
(10-23-2015, 11:57 AM)BadBoy4Ever نوشته است: (10-23-2015, 10:19 AM)The J0ker نوشته است: (10-23-2015, 09:13 AM)Quantum Break نوشته است: من از همون اولش هم دانستم که این عنوان موفق نمیشه!
باز اصلا از ریشه ی داستان بیرون زده و کم کم داره بی ربط میشه.
یکی از نقاط ضعف این بازی استفاده از وسایل پیشرفته است. این بازی باید توی زمان گذشته باشه. همین مونده که اساسین بعدی توی زمان حال باشه ....
باگ هم که همیشه تو بازی های یوبی سافت وجود داشته پس باگ رو بیخییال میشیم.
یعنی این Grabling Hook منو کشته، من خودم بازی نکردم ولی یه نفری که بازی کرده بود گفت:وقتی که از Grabling Hook استفاده میکنی، فکر میکنی داری بتمن بازی میکنی.:D
چرا راه دور بریم بتمن که گربینگ هوک نداشت
همین جاست کاز که با آوردن این ایده کل صنعت گیمو به تقلید انداخت
بتمن گربینگ هوک نداشت؟؟!؟!؟!؟!؟!؟
البته خب نداشته هم چون اسمش Grapple gun یا Batclaw هستش نه گربینگ هوک
Batclaw همیشه جزوی از تجهیزات بتمن بوده و از تو کامیکهاش گرفته تا تو فیلماش(batman 1989 و...) و چه تو بازیش که از سال 2009 کارش رو شروع کرد بوده. اگه اشتباه هم نکنم جاست کاز از قسمت دوم همین کربینگ هوک رو داشت قسمت دوم هم تو سال 2010 یعنی یک سال بعد از انتشار قسمت اول بتمن اومد پس باز هم در ابتدا تو بتمن ظاهر شده این ویژگی نه جاست کاز!
موضوعها: 5
دیگه نمیشه به متا اسکور اعتماد کرد تا خودمون بازی نکینیم نمیفهمیم که بازیش شاهکاره یا یه افتضاح مثل یونیتی
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
برای PC از دایرکت ایکس 12 ساپورت میکنه؟ :huh:
موضوعها: 77
تلگراف، ویدئوگیمر و هاردکورگیمر هم شدن سایتای بیاعتبار. دمتون گرم، ادامه بدید...
گیم اسپات هم سر نمرههای بتمن گیم اسقاط و همچین اسمایی داشت. نه؟
0 (28):
موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
بذار اینجوری توضیح بدم برات :
جاست کاز 2006
آرکام اسایلم 2009
پس در نتیجه کدوم بازی اول گربلینگ هوکو معرفی کرده بود ؟ جاست کاز
من نمیدونم شما چرا فیلمو برای من مثال میزنی ؟ دارینم درباره بازی ها صحبت میکنیم وگرنه این قضیه توی کمیک های بتمن از 50 سال پیش بود !
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
تاپیک نمرات اساسین شد مقایسه جاست کاز و بتمن ول کنید دیگه حالا هرکی کپی کرد به حال شما چه فرقی ممی کنه