سلام خدمت گیمفاییهای عزیز... امیدوارم حالتون خوب باشه... دلم خیلی براتون تنگ شده...
قبل از هر چیز تشکری بکنم از تیم مدیریت فروم که این ایده فیلم رو به انجمن اوردن و خیلی هم فکر خوبی بود...
چند روز پیش شروع کردم به دیدن یکی از مورد انتظار ترین فیلمهای خودم، «بتمن در مقابل سوپرمن». چند باری این فیلم رو دیدم و بعد رفتم به سراغ نظر منتقدین و دوستان خودم. نظرها بدون استثنا منفی بودن و همه میگفتن: «چرا این فیلم 3 ساعت از وقت ما رو تلف کرد».
اینجا اومدم تا یک یاداشت کوتاه درباره این فیلم و نظرهای منفی پیراموناش بنویسم.
اولین چیزی که میخواستم در مورد «بتمن در مقابل سوپرمن» بدونم، انگیزه قهرمانان برای به جون هم افتادن بود... چرا بتمن و سوپرمن که از عدالت جو ترین شخصیتهای دنیای کامیکها هستند قصد به جان هم میکنند. راستاش وقتی انگیزه قهرمانها برای این کار رو فهمیدم خیلی من رو راضی نکرد و خیلی متقاعد نشدم که این دو شخصیت بزرگ اینگونه به جنگ هم بروند. اما یک نکته بزرگ رو فراموش نکنید، این «انگیزه به جان هم افتادن» در هیچ کامیک و اثری آنطور که باید روایت نشده است. در کامیکهای Injustice با آنهمه محبوبیت و سریهای بی پایان، انگیزه خوب درآورده نشده است، در جنگ داخیلی مارول هم همینطور...
اینها را گفتم تا یادآوری کنم این ضعف فیلم رو اصلا به گردن کارگردان، نویسنده یا کس دیگری نیندازید. نویسنده یا کارگردان هر چه که باشد، نمیتواند از کامیکها جلو بزند چون جلو زدن از منبع الهام تقریبا محال است.
قبول دارم «بتمن در مقابل سوپرمن» شخصیت پردازی افتضاحی دارد، روایت ناقصی دارد، انتظارها را برآورده نمیکند و خیلی چیزهای دیگر ولی از نکات مثبت این فیلم غافل نشویم... فعالیتهای دیوانهوار و زیرکانه الکساندر لوتر، رویاروییهای بروس وین و کلارک کنت و ربط دادن داستان به فیلم Justice Legue که در حال ساخت است، برخی دیالوگهای جذاب و موسیقیهای زیبا همه از نقاط قوت فیلم هستند که به نظر من دیده نشدند.
امتیاز من به شخصه به این فیلم 7/10 است.
خیلی ممنون که این متن رو مطالعه کردید... موفق باشید.